-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovanos pagal Zodiako ženklą: Žuvys

Artėjant draugo gimtadieniui, galvos skausmu tampa klausimas „Ką jam padovanoti?“. O pritrūkus idėjų ir laiko, vėl jam įteiki niekam nereikalingų rakandų. Pažįstamas jausmas?
Rytų grožio perlas
Rytų grožio perlas / „LaisvalaikioDovanos.lt“ nuotr.
Temos: 1 Zodiako ženklai

Nuo šiol Tau nebeteks išvysti suvaidintos draugo šypsenos ir išgirsti nenuoširdaus „ačiū“! Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ kas mėnesį pristato geriausias dovanas pagal Zodiako ženklą. Vasario 20 d. – kovo 20 d. savo gimtadienius švenčia Žuvys. Dovanų idėjos jiems:

Naktinis žvaigždžių stebėjimas Etnokosmologijos muziejuje

Žuvys – nepakartojami romantikai, kurie jei myli – myli besąlygiškai ir ilgai. Jie jau nuo vaikystės keldavo akis į žvaigždėtą dangų ir stengdavosi surasti Grįžulo ratus ar Šiaurinę žvaigždę. Todėl kvietimas į Molėtus stebėti žvaigždžių šio ženklo atstovams bus tai, kas privers juos šokinėti iš džiaugsmo. Ypatingos dovanos pildo net ir vaikystės svajones!

Rytų grožio perlas „Budos auksas“

Šio ženklo atstovai darbe vertinami dėl savo stropumo ir darbštumo. Dėl įgimto stipraus atsakomybės jausmo, Žuvys gan dažnai dirba daugiau už kitus, jiems pažįstami ir viršvalandžiai. Suteikite progą Žuvims pailsėti ir atsipalaiduoti visiškoje ramybės ir harmonijos oazėje. Tikro aukso kaukė bei veido ir galvos masažas su aukso dulkėmis nukels šio ženklo atstovus į kitą pasaulį.

Austrių degustacija tikriems gurmanams

Žuvų ženklo atstovai yra tikri gurmanai – nuvykę į egzotiškas šalis jie neieško europiečiams artimo maisto, o susipažįsta su vietiniu kulinarijos paveldu. O jūros gėrybės – šio Zodiako ženklo atstovų silpnybė. Palepink juos – pakviesk į tikriems gurmanams skirtą austrių degustaciją, kurioje Žuvys galės palepinti savo skonio receptorius!

Viršglazūrinė tapyba

Žuvys – meniškos sielos asmenybės, jos nuolatos kūrybos procese. Net jei jos ir nėra profesionalios menininkės, tačiau itin dažnai Žuvis išvysime tapant, kuriant eiles ar gaminant papuošalus. Lakia vaizduote pasižyminčioms Žuvims padovanok dekoravimo užsiėmimą, kuriame jos galės įgyvendinti savo kūrybinį sumanymą.

Kulinarijos pamoka iš japoniško TOFU

Šio ženklo atstovai virtuvėje jaučiasi kaip patyrę kulinarai. Jie sugeba ne tik puikiai paruošti pirmąjį patiekalą, bet po jo patiekti ir pasakiško skonio desertą. Gavę dovanų japoniško maisto gaminimo pamoką Žuvys įgis galimybę išmokti naujų patiekalų ruošimo bei galės dažniau mėgautis savo mėgstamo egzotiško maisto skoniu.

Dar daugiau dovanų pasiūlymų rasi www.laisvalaikiodovanos.lt

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius