-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nė nesvajota „bomba“: visoms „Desiqual“ prekėms –50 proc. nuolaidos!

„Membershop.lt“ nepaliauja maloniai stebinti savo uždaro klubo narius. Šįkart – desertas, galimas prilyginti bombai, nes Lietuvoje to dar niekada nebuvo! Įvairiuose pasaulio kampeliuose žinomas prekės ženklas „Desiqual“ suteikia 50 proc. nuolaidą visoms prekėms!
Modelis
Modelis / Membershop.lt nuotr.

„It's not the same“ (kitoks) – toks buvo pirmasis ispanų kompanijos „Desiqual“ šūkis. Iš Šveicarijos kilęs Thomas Meyer svajojo sukurti kažką įspūdingo. Bet jis turbūt nė nesvajojo, kad 1984 m. Ibisoje įkurtos, vėliau būstinę į Barseloną perkėlusios kompanijos pajamos pasieks 560 mln. eurų, kaip nutiko pernai, ir turės atstovybes net 72 pasaulio šalyse!

Kiekvienas iš mūsų esame kitoks, kiekvienas – savaip žavus! „Desiqual“ kuria savitą gyvenimo filosofiją. Spalvos, netikėčiausi jų deriniai, margų raštų žaismė atskleidžia kompanijos požiūrį į žmogų, kaip į savitą asmenybę, bet ne kaip į tuščią kūną. 

„Desiqual“ žavi savo drąsiais spalvų sprendimais, medžiagose naudojama ornamentika, tam tikra stilių eklektika ir ryškumu, savotišku laisvumu. Kuriamų drabužių stiliui būdingas ne tik spalvų, bet ir stilistinių sprendimų ryškumas.

Čia jungiami grafičiai, kūriniai pasižymi netikėčiausiais skirtingų tautų nacionalinių drabužių ornamentų motyvais, šiuolaikinio meno elementais bei spalvų deriniais. 

„Desigual“ jau 28 metus skleidžia pozityvumą, ištikimybę, toleranciją bei gerą nuotaiką. „Desigual“ – mėgstantiesiems išsiskirti iš minios, eksperimentuoti bei pabrėžti savo individualumą. Šis prekės ženklas – labai ryškiai išreikšto, savito charakterio, ir jam abejingų nelieka.

Nuo 2002 m. kompanijai pradėjo vadovauti Manel Adell. Dabar tai milžiniška kompanija, kurianti drabužius moterims, vaikams bei vyrams ir turinti savo parduotuves nuo Tailando iki JAV, nuo Monako iki Kataro, nuo Japonijos iki Šveicarijos.

2009 m. kompanijos pajamos siekė 250 mln., 2010 m. – 440 mln., o 2011-aisiais – net 560 mln. eurų!

„Desiqual“ komandoje dirba 25 dizaineriai, o pernai šis prekės ženklas pradėjo bendradarbiauti su garsiuoju Christian Lacrouix bei tapo vieno iš garsiausių cirkų pasaulyje „Cirque du Soleil“ oficialiais partneriais.

Ir būtent „Desiqual“ prekių pirmą kartą nusipirkti Lietuvoje galima net su 50 proc. nuolaida, taikoma visam turimam asortimentui. Tokią galimybę savo klubo nariams suteikia „Membershop.lt“!

Tereikia labai paskubėti, to neatidėti kitai dienai ir registruotis čia.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius