-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paprika“ – išskirtinė, jaunatviška ir seksuali kolekcija

Paprikos augalas seniai užkariavo daugelio pasaulio šalių virtuves. Drabužių prekės ženklas „Paprika“ nesustabdomu greičiu užkariauja ne tik Jungtinę Karalystę, bet ir visą Europos žemyną.
Modelis
Modelis / Membershop.lt nuotr.

Jaunatviškumas, subtilus seksualumas, žaismingi medžiagų raštai. Tuo išsiskiria Didžiosios Britanijos drabužių prekės ženklas „Paprika“.

Geros kokybės ir prieinamos kainos santykiu pasižymintys „Paprika“ ženklo drabužiai pastaraisiais metais nesustabdomu greičiu užkariauja ne tik Jungtinę Karalystę, bet ir visą  kontinentinę Europą.

Kruopščiai savo internetinei parduotuvei prekes atrenkanti „Membershop.lt“ į asortimentą įtraukė ir kokybišką „Paprika“ produkciją. 

Šiemet garsių mados namų dizaineriai nusiteikę romantiškai ir žaismingai, todėl itin vertinamas moteriškumas ir koketiškumas. Šiltasis metų laikas daugeliui neįsivaizduojamas be šilumos ir gamtos įkvėptų raštų, tačiau šiemet gėlėmis išmarginti audiniai pavergė daugelį garsių dizainerių kolekcijų.

Prekės ženklas „Paprika“ taip pat gamtos ir šilumos neįsivaizduoja be ryškių raštų, gėlėmis išmargintų audinių. Tačiau tuo pačiu „Paprika“ – ištikima sau. Ji lieka išskirtinė, jaunatviška, žaisminga ir subtiliai seksuali.

Tiesiogiai su pasaulio gamintojais bendradarbiaujanti ir tarsi uždaras klubas dirbanti „Membershop.lt“ jau dabar gali pasiūlyti didelių nuolaidų naujausioms „Paprika“ kolekcijoms.  Suknelės, kombinezonai, glaustinukės,  palaidinės.

Mes gyvename ne vakar ir ne rytoj, o čia ir dabar. Tad nedelsk, nes „Paprika“ įsimintina ne tik tau. Užeik į Membershop.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius