Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uždaras garsių prekių ženklų klubas skelbia nuolaidas iki 70 procentų!

Naujausios garsių pasaulio priekių ženklų kolekcijos. Tiesioginis bendradarbiavimas. Didelės nuolaidos nelaukiant, kol išpardavimais pamalonins parduotuvės.
Membershop.lt
Membershop.lt / Membershop.lt nuotr.

Tai – „Membershop.lt“. Nesišvaistantis pažadais ir jau dabar skelbiantis garsių prekių ženklų naujų kolekcijų nuolaidas iki 70 procentų.

Šiemet garsių mados namų dizaineriai nusiteikę romantiškai ir žaismingai, todėl itin vertinamas moteriškumas ir koketiškumas. Šiltasis metų laikas daugeliui neįsivaizduojamas be šilumos ir gamtos įkvėptų raštų, tačiau šiemet gėlėmis išmarginti audiniai pavergė daugelį garsių dizainerių kolekcijų.

Nors vasara žengia dar tik pirmuosius žingsnius, „Membershop.lt“ jau dabar siūlo didelių nuolaidų naujoms kolekcijoms! Tai – tiesioginio bendradarbiavimo su garsių prekių ženklų gamintojais rezultatas. Tad kodėl delsti ir laukti, kol po mėnesio ar dviejų nuolaidų pasiūlys kitos parduotuvės, kai madingų naujų kolekcijų drabužių, avalynės ir aksesuarų su didelėmis nuolaidomis jau dabar galima nusipirkti per „Membershop.lt“?

Internetinė parduotuvė „Membershop.lt“ – uždaras klubas, jo nariai, čia perkantys prekių, žino, kad jiems itin operatyviai bus pasiūlyta išties solidžių nuolaidų naujoms kolekcijoms.

Klientai čia įsigys tik originalų. Juos kruopščiai atrenka „Membershop.lt“, ir į prekybą patenka tik kokybiška garsių pasaulio prekių ženklų produkcija. Pirkėjai žino, kad kiekvieną dieną apsilankę „Membershop.lt“ galės nusipirkti pigiau.

Būtent todėl tiesioginiu būdu dirbantis „Membershop.lt“ yra uždaras prekybos klubas. Jo nariai elektroniniu paštu sulauks operatyvios informacijos, kada pasaulio prekių ženklų gamintojai paskelbs didelių nuolaidų savo naujoms kolekcijoms.

Šiuo metu „Membershop.lt“ bendradarbiauja su dešimtimis prekių ženklų: „E.Armani“, „Boss“, „Adidas“, „Puma“, „Calvin Klein“, „Laura Biagiotti“, „Gant“, „Vagabond“, „Guess“, „Costume National“, „Byblos“, „Miss. Sixty, Killah“,  „Stefanel“, „Wrangler“, „Hot Diamonds“, „Pilgrim“, „Dyrberg Kern“, „Morgan“, „Reebok“, „Bronx“, „Zwilling“, „Villeroy & Boch“, „Pentax“, „Tigi“, „Lancaster“, „Betty Barclay“, „Bodenschatz“, „Samsonite“, „Lacoste, Toni & Guy“, „Elizabeth Arden“, „Superga“, „Shephard“, „Manas“, „Bugatti“, „Meltin Pot“, „Via Uno“ ir daugeliu kitų.

Jau dabar „Membershop.lt“ garsių dizainerių kolekcijoms siūlo nuolaidų iki 70 procentų!

Na, ir? Uždaras klubas, garsūs vardai, originalios bei kokybiškos prekės, operatyvios ir didelės naujų kolekcijų nuolaidos... Vienas spragtelėjimas ir praveriame duris į „Membershop.lt“ pasaulį. Spausk čia!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius