Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti figūrai tinkantį maudymosi kostiumėlį?

Išsirinkite maudymosi kostiumėlį, pagal savo figūros tipą, pabrėžiant savo privalumus ir paslepiant trūkumus.
Maudymosi kostiumėlis
Maudymosi kostiumėlis / Lilu.lt nuotr.

Platūs pečiai

Rinkis maudymosi kostiumėlį su gilia „V“ formos arba apvalia iškirpte, rinkis viršutinę kostiumėlio dalį su vertikaliomis juostelėmis – tokie modeliai vizualiai susiaurina pečius.

Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis
Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis

Reikėtų vengti mažų iškirpčių, ant pečių užmaunamų petnešėlių ir įvairių detalių ant pečių: kaspinėlių, sagų ir kitokių niekučių.
 

Siauri pečiai

Maudymosi kostiumėliu užmaskuoti per daug siaurus pečius ne taip jau paprasta, juk petukų po petnešėlėmis neįsidėsi! Vadinasi reikės „žaisti“ su spalvomis ir (arba) kostiumėlių modeliais. Paieškok maudymosi kostiumėlio su mažesne iškirpte ir petnešėlėmis užmaunamomis ant pečių. O jeigu kostiumėlis puoštas horizontaliomis detalėmis ar piešinėliu, jie turėtų būti šviesesnių arba ryškesnių atspalvių ir

Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis
Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis

orientuoti viršutinėje maudymosi kostiumėlio dalyje. O apatinė kostiumėlio dalis turėtų būti be piešinėlių ir tamsesnė.

Reikėtų vengti „V“ formos iškirpčių ir vertikalių juostų viršutinėje maudymosi kostiumėlio dalyje.
 

Didelė krūtinė

Šiaip jau didelė krūtinė laikoma privalumu o ne trūkumu. Tačiau jei Tu žemutė, o Tavo krūtinė

Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis
Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis

ganėtinai didelė, netinkamai pasirinkusi kostiumėlį gali atrodyti neproporcingai. Visada rinkis maudymosi kostiumėlį, kurio kaušeliai apačioje sutvirtinti lankeliais ir būtinai su petnešėlėmis! Be to

maudymosi kostiumėlio audinys turėtų būti tvirtas ir elastingas. Taip bus geriau prilaikoma krūtinė. Rinkis maudymosi kostiumėlį su tamsia vienspalve viršutine dalimi ir šviesia piešinukais marginta apatine dalimi. Tau tiktų gili „V“ formos iškirptė.

Derėtų vengti maudymosi kostiumėlių su siauromis petnešėlėmis, kostiumėlių, kurių kaušeliai nesutvirtinti lankeliais, bei maudymosi kostiumėlių pasiūtų iš plonų neelastingų audinių.
 

Maža krūtinė

Turint mažą krūtinę galima rinktis maudymosi kostiumėlį be krūtinę laikančių lankelių. Tačiau jeigu

Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis
Lilu.lt nuotr./Maudymosi kostiumėlis

nori, kad krūtinė vizualiai atrodytų didesnė ir pilnesnė rinkis maudymosi kostiumėlį su krūtinę pakeliančiais kaušeliais.

Reikėtų vengti vertikalių linijų bei tamsių viršutinėje kostiumėlio dalyje.
 

Nedidelis ūgis

Aukštesnė atrodysi pasipuošusi maudymosi kostiumėliu margintu vertikaliomis linijomis ar piešinukais. Maudymosi kostiumėliai kurių kelnaitės yra ganėtinai aukštos ir apnuogina klubus, vizualiai prailgina kojas. Tačiau, tokio kostiumėlio nederėtų rinktis, jei Tavo klubai platūs. Tuomet derėtų rinktis klasikinio kirpimo kelnaites.

Derėtų vengti kelnaičių – šortukų, audinių su horizontaliomis linijomis.
 

Didelis ūgis

Aukštaūgei merginai tinka „bikini“ tipo maudymosi kostiumėliai, kostiumėliai su plačiomis petnešėlėmis ir be jų, kelnaitės šortukai. Vizualiai sumažėsi, pasirinkusi maudymosi kostiumėlį su ryškiomis horizontaliomis juostomis ar detalėmis, ir blizgių ir ryškiaspalvių audinių kostiumėlius.

Reikėtų vengti maudymosi kostiumėlių iš tamsių ir horizontaliomis juostomis margintų audinių.
 

Plati talija

Stambesnio sudėjimo moteris visada geriau atrodo su vientisu pastelinių tonų maudymosi kostiumėliu. Norėdama vizualiai paliekninti taliją, rinkis maudymosi kostiumėlį su klostėmis ant pilvuko, arba kontrastingų spalvų audinio įsiuvais kostiumėlio šonuose. Pūpsantį pilvuką padės paslėpti specialūs standžios medžiagos įsiuvai. Be to maudymosi kostiumėlio audinio sudėtyje turėtų būti didelis procentas laikros.

lilu.lt nuotr./Reklama: maudymosi kostiumėlis Lefkada
lilu.lt nuotr./Reklama: maudymosi kostiumėlis „Lefkada“

Reikėtų vengti dviejų dalių maudymosi kostiumėlių, maudymosi kostiumėlių su siauromis petnešėlėmis ar pernelyg uždara viršutine dalimi, ryškiaspalvių, blizgių audinių.
 

Platūs klubai

Reikėtų atkreipti dėmesį į viršutinę kūno dalį, vadinasi maudymosi kostiumėlio viršutinė dalis turėtų būti ryškios spalvos, su piešinukais, o apatinė dalis – priešingai, ramesnių tonų. Šiuo atveju idealiausia būtų pasirinkti juodo audinio kelnaitės – juoda lieknina. Viršutinė kostiumėlio dalis turėtų būti su ant pečių užmaunamomis petnešėlėmis. Jei nesi labai siaurų pečių, Tau tiks maudymosi kostiumėlis su sijonėliu.

Derėtų vengti maudymosi kostiumėlių pasiūtų iš blizgių arba šviesių audinių, įvairių detalių ir dirželių ties klubais, ryškiaspalvių piešinėlių apatinėje kostiumėlio dalyje.
 

Ideali figūra

Na o jeigu Tu gali pasigirti nepriekaištinga figūra, nesipuošk pernelyg ryškiu maudymosi kostiumėliu, jis tik nukreipk dėmesį nuo tavo tobulų formų
 

Lilu
„Lilu“
Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius