Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 28

Sugrįžta dailiojo čiuožimo projektas „Ledynmetis“

Koncertinė agentūra MEDUSACONCERT informuoja, kad vienintelis visų laikų populiariausio televizijos projekto „Ledynmetis“ pasirodymas įvyks Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 2009 m. balandžio 18 d.
„Ledynmečio“ pasirodymas
„Ledynmečio“ pasirodymas / Organizatorių nuotr.

Neverta abejoti, kad visi dailiojo čiuožimo gerbėjai puikiai prisimena televizijos projektą „Žvaigždės ant ledo“ („Zviozdy na ldu“), kuris karaliavo Pirmojo Baltijos Kanalo eteryje 2006 metų rudenį. Šis unikalus šou sumušė visus įmanomus televizijos reitingų rekordus: projektą azartiškai stebėjo ir savo favoritus rinko didžioji dauguma šio televizijos kanalo žiūrovų visame pasaulyje. Praeitais metais populiariausias Rusijoje projektas pakeitė pavadinimą ir tapo „Ledynmečiu“ („Lednikovyj period“), kurio pasirodymą Vilniuje balandžio mėnesį stebėjo pilnutėlė „Siemens“ arenos salė.

„Ledynmetis“ – tai unikalaus formato projektas. Visi šou dalyviai padalinti į dvi grupes: vieną dalyvių komandą globoja pagrindinis „Žvaigždžių ant ledo“ treneris Ilja Averbuchas, kitai komandai vadovauja nusipelnęs Rusijos treneris Aleksandras Žulinas. Tarpusavyje varžosi ne tik projekto dalyviai, demonstruodami savo gebėjimus, bet ir abiejų komandų treneriai, kurių choreografinius sugebėjimus taip pat vertina kompetentingoji komisija. Šiais metais programą veda populiari Rusijos aktorė Anastasija Zavorotniuk (žinoma iš serialo „Mano puikioji auklė“) kartu su „Žvaigždžių ant ledo“ nugalėtoju – aktoriumi Maratu Bašarovu.

Šio sezono „Ledynmetyje“ savo jėgas bando žinomi pramogų pasaulyje žmonės kartu su profesionalais tam, kad išmokti dailiojo čiuožimo meno. Šiais metais projekto dalyviais tapo pasaulinio mąsto dailiojo čiuožimo žvaigždės: Aleksėjus Jagudinas (keturiskart pasaulio čempionas, triskart Europos čempionas, Olimpinių žaidynių Solt Leik Cityje čempionas); Tatjana Navka ir Romanas Kostomarovas (dukart Europos čempionai, 2006-jų metų Olimpinių žaidynių čempionai); Marija Petrova ir Aleksėjus Tichonovas (Pasaulio čempionai, dukart Europos čempionai) ir daugelis kitų dailiojo čiuožimo žvaigždžių, pelniusių aukščiausius apdovanojimus įvairiose tarptautinėse varžybose – Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Tatjana Totmianina ir Maksimas Marininas, Irina Lobačiova ir kt.

Porose su profesionalais savo meistriškumą dailiajame čiuožime bando Rusijos pramogų verslo žvaigždės: kino ir teatro aktorės Ksenija Alfiorova, Olesia Železniak, Aliona Babenko; dainininkės Žana Friskė ir Vera Brežneva, pasaulio bokso čempionas Konstantinas Dziu; aktorė ir informacinių laidų vedėja Jekaterina Striženova ir daugelis kitų puikiai žinomų aktorių, dainininkų, modelių bei laidų vedėjų.

Po finalinių gala koncertų, kurie įvyks š.m. gruodžio pabaigoje, televizijos šou žvaigždės iškeliaus į grandiozinį tarptautinį gastrolinį turą, kurio metu bus surengta daugiau kaip 50 pasirodymų net tik Rusijoje, bet ir įvairiose Europos šalyse bei Izraelyje. Į šį gastrolinį tvarkaraštį įtraukta ir Lietuva – vienintelis televizijos projekto „Ledynmetis“ pasirodymas įvyks Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 2009 m. balandžio 18 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius