Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmetinės priemonės, kurias reikia laikyti šaldytuve

Perkant kosmetines priemones tikimės teigiamo jų poveikio ir kad produktas bus tinkamas naudoti visą jo galiojimo laiką. Tačiau neretai taip nutinka, kad kosmetika praranda savo efektyvumą ir tinkamumą naudoti anksčiau, nei parašyta ant jos pakuotės.
Kai kurią kosmetiką rekomenduojama laikyti šaldytuve
Kai kurią kosmetiką rekomenduojama laikyti šaldytuve / Jorg Weingrill, Flickr.com

Nagų lakas tirštėja, veido kremas nebesitepa tolygiai... Šios ir panašios problemos gali iškilti, nepaisant to, kad kosmetinė priemonė yra nauja, jos galiojimo laikas nepasibaigęs, tačiau ji neteisingai laikoma. Ne visos veido ir kūno priežiūros priemonės privalo būti laikomos šaldytuve, tačiau yra trys kosmetikos produktai, kuriuos vertėtų laikyti šaltai.

Paakių kremas. Pirmoji priežastis – šios priemonės formulė liks nepakitusi. Antroji priežastis – vėsus paakių kremas padeda atsikratyti patinimų ir maišelių po akimis, taip pat nuramina odą.

Nagų lakas. Šio produkto laikymas vėsioje vietoje prailgina jo galiojimo laiką. Be to, tai padės išlaikyti lako tekstūrą tolygią, vientisą, bus lengviau jį tepti. Aukšta temperatūra, priešingai, gadina nagų laką, jis greitai nusilupa, pakinta jo formulė, tirštėja.

Kvepalai. Daugelis daro klaidą ir laiko savo kvepalus vonios kambaryje ar prieškambaryje. Temperatūros pokyčiai, drėgmė, šviesa ir šiluma gali pakeisti originalų aromatą. Todėl laikykite savo kvepalus šaldytuve, taip išsaugosite jų kvapą nepakitusį. O karštą dieną pasipurškus vėsiais kvepalais pasijusite gaiviau.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius