Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masažas šaukštais

Grožį ir jaunystę puoselėti gali padėti ir stalo įrankiai. Masažas šaukštais – maloni grožio procedūra, kurią nesunku atlikti namie.
Šaukštai masažui
Šaukštai masažui / George Redgrave, Flickr.com
Temos: 1 Masažas

Masažas šaukštais padeda išlaikyti odos jaunystę, po šios procedūros veidas atrodo gaiviai ir spindinčiai. Šis masažas gerina kraujotaką ir limfų veiklą, šalina skysčių perteklių organizmo audiniuose, suteikia elastingumo veido raumenims. Toks masažas naudingas ir visam kūnui, padeda atsikratyti celiulito, mažina pilvo riebalų sankaupas. Masažo procedūra itin paprasta – reikia tik poros valgomųjų šaukštų ir šiek tiek laiko.

Veido masažas šaukštais

Po šios procedūros veidas atrodys atjaunėjęs ir patrauklus. Geriausia masažą atlikti ryte. Pabudus ir atlikus būtinas higienines rytines procedūras, pasiruoškite indą su smulkiai sukapotu ledu. Kelioms sekundėms įdėkite į šį indą šaukštus ir uždėkite juos ant vokų. Po poros minučių dings akių paburkimas, o tamsūs ratilai po akimis bus mažiau pastebimi.

Sekantis etapas – veido stimuliacija masažinėmis linijomis. Patepkite šaukštus kosmetiniu aliejumi arba maitinamuoju kremu ir švelniai jais patrinkite veido paviršių. Daugiau dėmesio skirkite raukšlelėms akių kampučiuose, tas vietas pamasažuokite švelniais sukamaisiais judesiais.

Galiausiai perbraukite šaukštais kelis kartus nuo skruostikaulių link smakro, po to link kaklo. Po kurio laiko reguliariai atliekant masažą šių zonų oda taps elastingesne ir lygesne.

Anticeliulitinis masažas šaukštais

Masažas labai paprastas – šaukštais sukamaisiais judesiais masažuokite problemines kūno vietas. Pirmiausia, odos paviršius masažuojamas pagal laikrodžio rodyklę, po to – prieš.

Masažuojant pagal laikrodžio rodyklę šaukštus reikia labiau paspausti, tačiau masažuojant prieš laikrodžio rodyklę to daryti negalima. Nes tai gali sutrikdyti normalų audinių skysčių tekėjimą.

Norint atsikratyti celiulito ant šlaunų ir sėdmenų, paimkite du šaukštus, sutepkite juos šaltu aliejumi ir prispauskite prie sėdmenų per vidurį. Masažuokite sukamaisiais judesiais, nuo centro į šalis, po to į viršų. Po to pamasažuokite abiejų kojų vidines šlaunų puses, judant nuo apačios link viršaus. Norint sustiprinti masažo efektyvumą, galima šaukštus patepti anticeliulitiniu kremu.

Riebalų sankaupų ant pilvo mažinimui. Šaukštą sutepkite šaltu aliejumi ir juo aplink bambą sukite pagal laikrodžio rodyklę, didinat judesių ratą, kol apims visą probleminę zoną. Tai ne tik padeda mažinti riebalų sankaupas, bet ir pagerina virškinimo sistemos veiklą.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius