Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarios rudeninės kaukės

Kaukės ir losjonai iš šviežių vaisių bei daržovių išsaugo vitaminus, mineralus ir kitas naudingas medžiagas. Tiesa, reikia žinoti, kad ilgiau saugoti galima tik spiritinius antpilus, o visa kitą reikia sunaudoti iš karto, per dieną.
Iš obuolio pasigaminsite kaukę veidui
Iš obuolio pasigaminsite kaukę veidui / Chris Costes, Flickr.com
Temos: 2 Kosmetika Grožis

Losjonas iš svarainių

1 šaukštą išspaustų svarainių sulčių sumaišyti su 1 šaukšteliu degtinės ir 1 šaukšteliu glicerino, įpilti 1 stiklinę virinto vandens. Gerai išmaišyti ir supilti į patogų naudojimui indelį. Laikykite šaldytuve. Valyti veidą ryte ir vakare, kaip įprastu losjonu.

Minkštinamoji ir žvalinančioji kaukė

4 sunokusius abrikosus be kauliukų sutrinti į košę. Pridėti 1 šaukštą grietinės ir 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus – viską išmaišyti. Tepti ant veido 15 minučių. Nuplauti petražolių arba žaliosios arbatos nuoviru. Po 5 minučių patepti ledo kubeliu arba nusiprausti vėsiu vandeniu.

Kaukė riebiai odai

Sumalti nedidelį šalavijo kuokštelį ir į 2-3 šaukštus šios masės pridėti 1 gerai išplaktą baltymą, 1 šaukštelį medaus, 2 šaukštelius varškės. Viską gerai sumaišyti, užtepti ant veido 15-20 minučių. Nusiplauti kambario temperatūros vandeniu. Kaukė puikiai tinka tiems, kam virš 30.

Drėkinamoji, vitaminų pilna kaukė

Sutarkuoti obuolį ir morką. Imti po 1 šaukštą ir vieno, ir kito, sumaišyti su 1 šaukštu kefyro – gerai išmaišyti. Tepti ant veido 15 minučių ir nuplauti kambario temperatūros vandeniu.

Gaivinanti kaukė

2 šaukštus obuolių sulčių sumaišyti su 2 šaukštais grietinėlės, pridėti tiek pat avižinių dribsnių – kol gausis košė. Tepti ant veido 20 minučių. Nuplauti šilta juoda arbata, o po 5 minučių – vėsiu vandeniu.

Tonizuojanti kaukė

Sumalti nedidelį kiekį mėtos lapų, iš jų imti 2 šaukštus, pridėti 1 šaukštelį medaus ir 1 šaukštą grietinės – gerai išmaišyti. Tepti ant veido 20 minučių. Nuplauti šiltu mėtos nuoviru ir po 5 minučių pavalyti su leduku.

Lyginamoji kaukė

2 šaukštus maltų vynuogių sumaišyti su 1 lašeliu rožių eterinio aliejaus ir tepti ant veido 20 minučių.
Oda taps lygi, jei 3-4 savaites tepsite ją vynuogių sultimis.

Drėkinamoji ir maitinamoji kaukė kūnui

Sumalti 4-6 pomidorus, pridėti ¼ stiklinės medaus ir 1 desertinį šaukštą morkų sulčių. Šia mase išsitrinti kūną po karšto dušo ir palaukti 20 minučių. Nuplauti vėsiu vandeniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius