-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino diena. 20 idėjų, kaip pasveikinti mylimuosius

Valentino dienai norime išrinkti ypatingą dovaną, padaryti įsimintiną staigmeną, kad mylimasis ar mylimoji liktų sužavėti. Todėl vieni perka brangias dovanas, o kiti net užsako reklaminį stendą su užrašu „Myliu Tave, ...“. Tačiau tie, kuriems brangios ir pompastiškos dovanos ne prie širdies, tikrai ras būdą, kaip priminti apie savo meilę taupiai, bet išradingai.
Valentino dienos proga 15min.lt dovanos kelionę į Prahą, Vieną ir Budapeštą.
Meilė / „Scanpix“ nuotr.

Pateikiame 20 idėjų, kaip prisipažinti meilę ar priminti apie savo jausmus išradingiau ir taupiau.

1. Pažadinkite savo Valentiną pakuždėdami į ausį „Myliu tave“. Turbūt nieko nėra geriau nei nubusti žinant, jog šalia yra mylimas žmogus. Tad priminkite savo mylimajam, kaip stipriai jį mylite dar nespėjus jam/jai atsimerkti. Staigmena bus dar puikesnė, jei po tokio pažadinimo seks pusryčiai į lovą!

2. Parašykite meilės laišką. Tai jau klasikinė Valentino dienos dovana, tačiau ji bus unikali, nes laiške parašysite tai, ką jaučiate būtent jūs. Rašydami Valentino dienos laišką nedaugžodžiaukite, kad jis netaptų panašus į pigų bulvarinį romaną.

Photos.com nuotr./Šv.Valentino dienos proga išsikepkite skanų pyragą.
Photos.com nuotr.

3. Iškepkite mylimajam/-ajai pyragą. Iškepkite mėgstamiausią mylimo žmogaus pyragą, o jo viršų padenkite glajumi, ant kurio parašysite trumpą meilės žinutę. Tai dovana, kuri nepareikalaus didelių išlaidų, tačiau įspūdis, kai mylimajam įteiksite tokią dovaną, tikrai bus didelis.

4. Sudainuokite mylimajam/-ajai meilės dainą. Galite parašyti savo meilės dainą arba sudainuoti vieną iš jau pamėgtų dainų. Be to, galite pasirinkti laiką, kada šią dainą atliksite. Gal kai kartu maudysitės duše? O gal įrašysite dainą į kompaktinį diską, kad ją galėtumėte pakartoti net keletą kartų? Bet kuriuo atveju, patikėkite, tai pavergs jūsų mylimo žmogaus širdį.

5. Sudėliokite meilės žodžius netikėtoje vietoje. Nusipirkite magnetinių raidžių ir sudėliokite iš jų meilės žodžius ant šaldytuvo ar kitoje gerai matomoje vietoje. Tokios magnetinės raidės limpa ir prie automobilio, tad jei tikrai norite nustebinti, priklijuokite jas prie savo mylimojo automobilio.

6. Palikite meilės raštelių visose įmanomose vietose. Pasiruoškite gražių lapelių, ant kurių galite parašyti po trumpą sakinį mylimajam/-ajai ir sudėliokite šiuos lapelius pačiose netikėčiausiose vietose – įkiškite į jo/jos pirštines, kelnių kišenes, cukrinę, priklijuokite prie veidrodžio ir kur tik sugalvosite, o jūsų mylimasis/-oji visą dieną galės džiaugtis rastomis meilės žinutėmis.

7. Paskambinkite mylimajam/-ajai, kai jis/ji to nesitiki. Ką tik atsisveikinote su mylimuoju/-ąja išlydėdami jį/ją į darbą? Praėjus vos 5 minutėms paskambinkite jam/jai ir ištarkite ką nors panašaus: „Tik norėjau, kad žinotum, jog galvoju apie tave ir labai labai tave myliu“. Garantuojame, jis/ji liks pamalonintas/-a!

8. Padeklamuokite meilės eilėraštį. Visų pirma pasiruoškite specialią vietą savo pasirodymui. Paruoškite mylimajam/-ajai patogų krėslą, uždekite bent keletą žvakių. Gal net įpilkite taurę vyno. Tuomet atsisėskite priešais savo mylimąjį/-ąją arba šalia jo/jos. Paimkite savo mylimą žmogų už rankų ir padeklamuokite savos kūrybos eilėraštį arba tą, kuris tikrai išreikš tai, ką norite pasakyti.

Photos.com nuotr./Atvirukas
Atvirukas

9. Parodykite dėmesį užrašydami atviruką. Išrinkite mylimajam/-ajai atviruką, kuris geriausiai išreiškia tai, ką norėtume jam/jai pasakyti. Arba būkite išradingi ir atviruką pagaminkite patys – iš džiovintų augalų, su pieštukais, kreidelėmis ar akvarele. O gal net padarykite karpinį? Tuomet beliks parinkti pačius gražiausius žodžius...

10. Užrašykite tai ant gėlių. Nupirkite gėlę su dideliais žiedlapiais ir su rašikliu gražiai ant kiekvieno žiedlapio užrašykite „Myliu Tave“. Leiskite savo brangiam žmogui žinoti, kad čia ne kaip žaidime „myli, nemyli“, nebus jokio nelaimingo žiedlapio. Taip pat galite sakinuką „Aš Tave myliu“ išskaidyti ir ant kiekvieno žiedlapio užrašyti tik po raidę. Dar galite sudėlioti didelę širdį iš rožių žiedlapių ant lovos ar stalo.

11. Palikite saldžią žinutę. Nupirkite širdelės formos saldainių ir išdėliokite iš jų savo brangiajam/-ajai žodelius „Myliu Tave“. Arba tiesiog sudėkite iš jų širdutės formos figūrą.

12. Palikite sveikuolišką meilės žinutę. Jei nesate smaližiai, meilės žinutei išdėlioti puikiai tiks ir vaisiai, uogos, riešutai. Tai gali būti vynuogės, vyšnios, braškės ar kiti jūsų mėgstami sveiki produktai. Sudėliokite iš jų meilės prisipažinimą, o vėliau iš lėto kartu jį suvalgykite.

13. Sukurkite gražiausių judviejų akimirkų albumą. Nupirkite nuotraukų albumą ir sudėkite į jį nuotraukas, kuriose esate kartu. Tuomet kartu verskite lapą po lapo ir paaiškinkite mylimam žmogui, kodėl į albumą pateko būtent šios nuotraukos, kuo jos yra svarbios ar ką gražaus primena.

14. Pasitelkite masažą. Apdovanokite savo mylimąjį/-ąją nuostabiu masažu, kai masažuodami kiekvieną kūno dalį sakysite už ką jį/ją mylite.

15. Parašykite meilės žinutę mylimajam/-ajai ant nugaros. Kol jūs iš lėto raitysite raidę po raidės, leiskite mylimajam/-ajai mintyse sudėlioti tas raides į žodžius, o žodžius į sakinius...

16. Ištarkite meilės žodžius kita kalba. Ar yra šalis, kurią jūsų mylimasis/-oji visada norėjo pamatyti? Jums nereikia išleisti kalno pinigų norint, kad bent truputėlis tos šalies dvasios persmelktų jūsų šventę. Pagaminkite kokį nors tai šaliai būdingą patiekalą, kurį patieksite kartu su tinkamu vynu ar kokteiliu ir įsitikinkite, kad tikrai išmokote tarti „Aš Tave myliu“ reikalinga kalba.

Photos.com/Bučinys
Bučinys

17. Pasakykite tai bučiniu. Pabučiuokite savo mylimąjį/-ąją lėtai, dvidešimt kartų iš eilės. Tarp kiekvieno bučinio įterpkite skirtingas prisipažinimo „Aš Tave myliu“ variacijas. Pavyzdžiui, „Aš dievinu Tave“, „Aš laimingas/-a su tavimi“ ir pan.

18. Įrašykite žinutę jo/jos kalendoriuje. Tai paprasčiausia padaryti, jei abu naudojatės tokiomis programomis kaip „Google Calender“, kur galite įrašyti žinutę, kurią matys jūsų išrinktasis. Jei toks variantas negalimas, tuomet įrašykite priminimą į jo/jos mobilųjį telefoną arba net palikite trumpą įrašą darbo kalendoriuje. Užteks parašyti „Prisimink, jog kai kas Tave myli“ ir jūsų mylimasis/-oji tikrai neliks abejingi tokiai žinutei.

19. Pasidalinkite jums svarbiais prisiminimais. Prisiminkite ką nors linksmo ar gražaus, apie ką dar nesate kalbėjęsi. Gal per pirmąjį jūsų pasimatymą jam įstrigo kažkas tarp dantų, bet jūs to nepasakėte, nes jums daug svarbiau buvo išgirsti tai, ką tuomet sakė jis? Gal pamenate mielą jos išraišką, kai ji netikėtai paslydo, o jūs ją sugavote? Pasidalinkite mielais prisiminimais, jie dar labiau suartina...

20. Pasižiūrėkite giliai į mylimojo/-osios akis ir pasakykite, kaip karštai jį/ją mylite. Kaip dažnai mes tariame „aš tave myliu“ išlėkdami pro duris, ar jau bedėdami telefono ragelį... Tuomet dažniausiai tai sakoma atmestinai ir tik todėl, kad pasakyti. O pabandykite atsisėsti priešais mylimą žmogų, pažvelgti jam į akis ir ištarti šiuos žodžius garsiai, aiškiai ir negalvodami apie nieką kitą, tik apie judviejų jausmus.

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti mylimam žmogui? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu valentinas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius