Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aida Žiliūtė prisipažino nenorėjusi jaunai atlikėjai grąžinti 30 tūkst. litų

Antradienį žiniasklaidoje nuvilnijo žinia, kad atlikėjų vadybininkė Aida Žiliūtė nesąžiningai pasielgė su pradedančia atlikėja Indraya – neva Aida merginai neatiduoda 30 tūkst. litų, kuriuos ši laimėjo šou „Žvaigždžių vartai“. Netrukus internete pasirodė garso įrašas, kuriame girdėti, kaip Aida prisipažino nenorėjusi Indrayai gražinti pinigų.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš trejus metus TV3 eteryje vykusiame šou „Žvaigždžių vartai“ dainininkė laimėjo Viktoro Uspaskicho įsteigtą simpatijų prizą 30 000 litų debiutinio albumo įrašams ir leidybai. Mergina mano, kad jai skirtą prizą, pasinaudojusi pradedančios jaunos dainininkės naivumu ir šou verslo neišmanymu, pasiėmė tuometinė jos neoficiali vadybininkė Aida Žiliūtė, pranešė delfi.lt.

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Indraya
Indraya

Indraya su tuometiniu A.Žiliūtės gyvenimo draugu Alanu Chošnau sukūrė ir įrašė dainą „Tobula“, tačiau viskas tuo baigėsi. Merginos teigimu, vadybininkė tikino, kad organizuoja darbus ir sumokėjo keliems prodiuseriams avansus už būsimas Indrayos dainas, tačiau iš prodiuserių Indraya sulaukė atsakymo, kad jokių pinigų A.Žiliūtė jiems nemokėjo.

„Iš pradžių ji ramino, kad viskas gerai. Kai griežčiau pareikalavau grąžinti pinigus, gavau jos trumpąją žinutę, kurią saugau iki šiol. Ten ji rašo, kad grąžins, bet reikia šį tą sutvarkyti ir tai gali užtrukti. Klausiau jos: ką čia dar tvarkyti? Bet ji nieko nebeatsakė“, – delfi.lt teigė Indraya.

Mergina tikino, kad A.Žiliūtė dabar jos vengianti, o pati atlikėjų vadybininkė šią žinią komentuoti atsisakė.

Internete šiuo metu galima rasti slapta darytą įrašą, kuriame užfiksuotas A.Žiliūtės pokalbis su neįvardytų vyriškiu.

„Tu sąžiningai pasakyk, tu rankinukams viską išleidai?“ – garso įraše girdisi vyriškas balsas.

„Ne ne, yra tie pinigai, aišku jų yra paleista. (...) Už juos buvo sumokėtas avansas“, – patikino A.Žiliūtė.

„Surašyk tu jai ką tu išleidai, atiduok tas babkes ir tegu ji daro ką nori. Atsiknis jinai tada ir viskas. (...) Atiduosi tuos pinigus man rodos – bus ramiau“, –  įraše Aidą moko kažkoks vyriškis.

Įraše A.Žiliūtė prisipažįsta nenorėjusi lengva ranka Indrayai atiduoti pinigų – neva jaunoji atlikėja ėmė kelti scenas ir nenorėjo vykdyti vadybininkės nurodymų.

„Šiaip nenorėjau jai taip atiduoti (pinigų – aut.past.), užtat jai ir sakiau – tu pailsėk, o aš pagalvosiu, ką daryti“, – įraše skamba tokie Aidos žodžiai.

Siūlome pasiklausyti įrašą:

Aida Ziliute -AS NENORIU JAI ATIDUOTI- by Aidaziuliute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius