Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 07 /17:19

Apie Nijolės Pareigytės-Rukaitienės gimdymą – prieštaringa informacija

Spalį už verslininko Rimvydo Rukaičio ištekėjusios grupės „69 Danguje“ narės Nijolės Pareigytės gimdymas trečiadienį interneto žiniasklaidoje sukėlė ažiotažą.
Nijolė Pareigytė ir Rimvydas Rukaitis
Nijolė Pareigytė ir Rimvydas Rukaitis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prieštaringos žinios keitė viena kitą – pirmiausia pasirodė pranešimas, kad Nijolė Klaipėdoje pagimdė sūnų, vėliau – kad gimdymo moteris dar tik laukia ir jis numatytas Kauno klinikose.

Portalui Žmonės.lt trečiadienio pavakarę susisiekus su Rimvydu Rukaičiu, šis tikino, kad Nijolė dar negimdė: „Tikrai dar ne.“ O paklaustas, ar pora žino, kokios lyties atžalos laukia gimstant, R.Rukaitis sakė, kad lytis jiems nerūpi, svarbu, kad vaikelis gimtų sveikas. Žmonės.lt šaltinių teigimu, Rukaičių šeimai anksčiau buvo prognozuota, kad gims mergaitė.

Tiesa, prisimenant, kaip R.Rukaitis išradingai bandė nuslėpti savo tuoktuvių ceremoniją Kauno Rotušėje, belieka tik spėlioti, ar Nijolė išties dar tik laukia gimdymo ar jau pagimdė. 

Šių metų spalio mėnesį amžiną meilę vienas kitam Kauno rotušėje prisiekusi pora apie nėštumą oficialiai patvirtino gegužę. Dainininkė tąsyk kalbėjo, kad sužinojusi šią naujieną apsipylė džiaugsmo ašaromis. Vaikelis – bus pirmoji atžala tiek Nijolei, tiek ir Rimvydui. Net ir besilaukdama vasarą Nijolė neatsisakė aktyviai koncertuoti su grupės „69 Danguje“ merginomis. Jos visos buvo apsistojusios viename name pajūryje. Tiesa, atėjus rudeniui N.Pareigytė grupės veikloje dalyvavo vis rečiau, kol galiausiai iš viso nebedainavo.

Nijolei pagimdžius visos grupės „69 Danguje“ narės augins po vaikelį. Ingrida Martinkėnaitė augina dukrą Mariją, Goda Alijeva – dukrytę Tėją, o Karina Krysko-Skambinė pernai susilaukė sūnaus Majaus.

Susipažino prieš metus

Meilė R.Rukaičiui 2011-ųjų rudenį N.Pareigytę nuviliojo į Kauną. Šiuo metu Rukaičiai gyvena Klaipėdoje. 28-ąjį gimtadienį lapkritį švęsianti Nijolė iki santykių su R.Rukaičiu draugavo su krepšininku Artūru Jomantu. Jie išsiskyrė 2011-ųjų vasaros pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius