Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas tiesioginės transliacijos metu tautai demonstravo nepadorius gestus

Šeštosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos tiesioginės transliacijos metu netrūko netikėtumų ir… komisijos narių išsišokimų. Bene didžiausiu iš jų tapo komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino pasirodymas scenoje, kurio metu jis į priešaky buvusią filmavimo kamerą atkišo abiejų rankų viduriniuosius pirštus.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Incidentas scenoje įvyko laidos vedėjams Vytautui Šapranauskui ir Jurgitai Jurkutei paskelbus iššūkį projekto dalyviams – visos šou dalyvaujančios šokėjų poros buvo kviečiamos susirungti šokant „Limbo“ – dalyviai turėjo pralįsti pro kaskart vis žemiau nuleistą kartį, laikomą naujai iškepto šokėjo kultūristo Dainiaus Barzinsko ir J.Jurkutės.

Prie smagios atrakcijos prisijungti panoro ir projekte dalyvaujančius šokėjus vertinantys komisijos nariai. Pirmasis iš jų prie karties suskubo J.Smoriginas. Pradžioje aktyviai besimaivęs scenoje vertintojas galop ryžosi lįsti per kartį. Tiesa, šokio meistru save laikančiam balerūnui įvykdyti iššūkį pavyko nekaip – jis per iškeltą kartį pralindo ne pagal žaidimo taisykles.

Kaip sakoma, kartą paragavęs – negali sustot. Taip nutiko ir projekto komisijos pirmininkui. Matyt, norėdamas atsigriebti ir kompensuoti nepasisekimą J.Smoriginas vėlei ryžosi lįsti per kartį. Tiesa, mėgindamas išvengti nesėkmės balerūnas nutarė pademonstruoti gabumus ir pralįsti per kartį darydamas špagatą. Šįkart J.Smoriginui pasisekė – jis įvykdė iššūkį ir sulaukė žiūrovų aplodismentų.

Tačiau užuot atlikęs užduotį ir pakilęs nuo žemės grįžtų į komisijos vietą, J.Smoriginas nusprendė pademonstruoti savo džiaugsmą ir į priešais stovėjusią bei žaidimą fiksavusią kamerą atkišo… abiejų rankų viduriniuosius pirštus. Tik kelissyk „užtvirtinęs“ šį savo gestą komisijos pirmininkas pasišalino nuo parketo.

15min.lt iškart po incidento paprašius J.Smorigino pakomentuoti šį savo poelgį, šokio meistras kategoriškai atsisakė kalbėtis ir įtūžęs bei mosikuodamas rankomis nuėjo šalin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius