Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia ir Danielius Polskis-Gabbana pasiskelbė esantys pora

Dažnai kartu renginiuose pasirodantys ir vienas kitam kompaniją palaikantys bičiuliai Danielius Polskis-Gabbana ir atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia jau seniai kurstė kalbas, kad jų draugystė peraugo į romantiškus jausmus.
Mia ir Danielius Polskis-Gabbana
Mia ir Danielius Polskis-Gabbana / Luko Balandžio nuotr.

Pora kartu su draugais atostogavo Kroatijoje, tačiau apie jausmus viešai kalbėti vengė. Iki šiol. Ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pora oficialiai paskelbė, kad yra daugiau nei bičiuliai.

Naujieji įsimylėjėliai iš karto sulaukė daug draugų ir kolegų sveikinimų, kai kurie iš jų džiaugėsi, kad pora pagaliau viešai deklaravo savo jausmus vienas kitam.

Tačiau kai kuriems „Facebook“ naudotojams kilo abejonių, ar naujasis poros statusas yra tikras. Juk visai neseniai tokį „pokštą“ buvo iškrėtę LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyviai Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo tik apgaulė, davusi daug peno diskusijoms.

Tačiau portalą Žmonės.lt Mia patikino, kad naujieji santykiai – tikrai ne pokštas. O tiems, kurie galvoja, kad taip atlikėja nusprendė paerzinti savo buvusį mylimąjį Radvilą Bubelį, su kuriuo santykiai tai nutrūkdavo, tai vėl atsinaujindavo, Mia atrėžia: „Su Radvilu mes atskirai jau pusę metų.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius