Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Niujorko: Dėl ko verkė Fergie? Ką pasaulinės žvaigždės žada Evelinai Anusauskaitei?

Pasipuošusi elegantiška ilga puikią figūrą paryškinančia juoda suknele su gilia iškirpte Evelina Anusauskaitė antradienio vakarą Niujorke pasirodė „Hard Rock Cafe“. „Šiandien savo persirengimo kambaryje radau didžiulę puokštę gėlių. Nuo ko? Nuo to, kuris mane verčia šypsotis“, – su žurnalistais koketavo tą vakarą ne tik tarptautinio konkurso „Avon Voices“ finale pasirodžiusi, bet ir 22-ąjį gimtadienį šventusi dainininkė.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Edvardo Žičkaus nuotr.

„Muzika jos kraujyje“, – taip pristatyta Lietuvos atstovė atliko Whitney Houston dainą „I will always love you“. Panašios stilistikos kūrinius rinkosi ir didžiuma jos varžovių – devynios dainininkės iš Amerikos, Azijos, Europos, kurioms pavyko prasimušti į šio pirmąsyk rengiamo talentų paieškos konkurso finalą.

Pasibaigus jų pasirodymams į sceną pakviesta garsioji Fergie braukė ašaras: ją taip sujaudino konkursančių balsų stiprumas ir jausmingumas: „Jos atidavė viską, ką turi savyje“. Dar prieš finalą asmens sargybinių ant raudonojo kilimo atlydėta dainininkė ir viena svarbiausių „Avon Voices“ finalo vertintojų teigė, jog Evelina yra graži, jausminga ir talentinga, ji turi visas galimybes atsiskleisti ir sušvisti pasaulyje: „Šiais interneto laikais mergina iš mažos šalies gali padaryti tarptautinę karjerą. Anksčiau tas gal ir būtų per daug sudėtinga. Ar ji – viena mano favoričių? Negaliu to sakyti, bet jūsų Evelina tikrai žaviuosi“.

Su didžiausiomis žvaigždėmis dirbantis įtakingas JAV muzikos prodiuseris Davidas Packas apie E. Anusauskaitę taip pat kalbėjo pakylėtai: „Kas galėjo tikėtis, kad tokia smulkutė maža mergaitė turi tokį stiprų balsą“. „Ji – ypatinga“, -  šešiems „Oskarams“, keturiems „Auksiniams gaubliams“, devyniskart „Grammy“ apdovanojimams nuomiuota amerikiečių kompozitorė Diane Warren buvo lakoniška. Rusijai šio konkurso žiuri atstovavusi dainininkė Valeriya pripažino, jog naktis iki laimėtojos paskelbimo trečiadienį vakare Niujorko laiku bus sunki – apsispręsti, kuri iš dešimties dainininkių geriausia jai nėra lengva. „Ne visada gyvenime laimi tas, kas nugali konkurse“, – kalbėjo Valeriya ir pridūrė, jog taip pat nėra abejinga Evelinos talentui.

Internete pradėto konkurso, kurio laimėtoją išrinks iš muzikos žvaigždžių sudaryta komisija, paaiškės tik trečiadienio vakarą Niujorko laiku per viešbutyje „Marriott Marquis“ surengtą iškilmingą „Avon“ moterų fondo apdovanojimų vakarą „Global Voices for Change“ (Pasaulio balsai permainoms). Nugalėtoja laimės galimybę pasirašyti kontraktą su stambia leidybos kompanija, gaus puikių progų garsinti savo vardą svetur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius