Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradley Cooperis: „Nebegeriu ir nebevartoju narkotikų nuo 29-erių“

Holivudo gražuoliukas Bradley Cooperis filmuose „Pagirios Las Vegase“ ir „Pagirios Tailande“ įkūnijo iš širdies pasilinksminti mėgstantį jaunuolį. 37-erių vyras papuošęs „The Hollywood Reporter“ viršelį prisipažino, kad toks gyvenimo būdas jam anksčiau išties buvo priimtinas.
Bradley Cooperis
Bradley Cooperis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bradley Cooperis

B.Cooperis pasakojo nusprendęs blaivai gyventi nuo 29-erių. „Nuo tada nebegeriu ir nevartoju narkotikų. Blaivus protas labai padeda gyvenime“, – sakė aktorius. Jis pasidalino ir senais prisiminimais, kurių daugelis gėdytųsi. „Būdamas viename vakarėlyje tiesiog ėmiau ir vožiausi galvą į grindis, norėjau parodyti, koks esu kietas. Atsikėliau pasruvęs krauju ir, nepaisant to, dar kartą nukritau. Naktį praleidau ligoninėje“, – pasakojo B.Cooperis. Patyręs aktorius kalbėjo leidęsis į narkotikų ir alkoholio liūną dėl to, kad savo karjeros pradžioje jautėsi nesaugiai.

„Aš buvau taip susirūpinęs, ką kiti apie mane galvoja, nerimavau, kaip man išgyventi, nesijaučiau kino pasaulyje savas. Gyvenau tik savo galvoje, nemačiau ateities ir mane tai beprotiškai gąsdino. Vienu metu supratau, kad neabejotinai susigadinsiu gyvenimą“, – praeities išgyvenimais dalijosi jis.

Pagalbos ranką B.Cooperiui ištiesė draugai, padėję suvokti problemą. „Dalis manęs tuo tikėjo, o dalis – ne. Tačiau įrodymai buvo akivaizdūs, pažvelgęs iš šalies į savo gyvenimą, namus ir šunis nesupratau, kaip galėjau sau tai leisti ir nusprendžiau viską pakeisti“, – sakė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius