Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas ir Victoria Beckhamai krepšinio žiūrovų tribūnoje buvo išprovokuoti viešam bučiniui

Pabučiuoti savo mylimąjį intymioje aplinkoje – vienas malonumas, tačiau visai kitokios emocijos apninka, kai tai tenka padaryti stebint 40-čiai tūkstančių smalsių akių. Toks akibrokštas įvyko ir vienai garsiausių pramogų pasaulio porų – Victoriai ir Davidui Beckhamams.
Davidas ir Victoria Beckhamai
Davidas ir Victoria Beckhamai / Youtube.com nuotr.

Antradienio vakarą, dizainerė, buvusi legendinės popgrupės „Spice Girls“ narė V.Beckham (38) ir jos vyras futbolininkas, žaidžiantis už Los Andželo „Galaxy“ futbolo klubą, Davidas Beckhamas (37) buvo priversti pasibučiuoti prieš kameras stebint 20-ties tūkst. žmonių miniai. Žinomą porą, sėdinčią pirmoje eilėje, per NBA krepšinio klubo Los Andželo „Lakers“ komandos varžybas užfiksavo „Bučinių kamera“ (angl. KissCam), todėl Victoria ir Davidas buvo įpareigoti viešai pabučiuoti vienas kitą.

Išvydusi savo ir vyro atvaizdą skystųjų kristalų monitoriuje, dainininkės kūno kalba išdavė susigėdimą ir išgąstį, tačiau po kelių sekundžių Victoria nesispyriodama pabučiavo savo vyrą. Tuo metu salėje sėdėję žiūrovai – įskaitant ir Davido mamą su sese – juokėsi ir jiems plojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius