Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komikas Russellas Brandas užkluptas bučiuojantis ne žmoną Katy Perry, o kitą merginą

Vyrai neretai paslysta, tačiau garsiems stipriosios lyties atstovams tie paslydimai atsirūgsta kur kas skaudžiau nei paprastiems mirtingiesiems. Tą veikiausiai pamiršo komikas Russellas Brandas, bučiuodamasis su kita moterimi, kol jo žmona, dainininkė Katy Perry buvo išvykusi.
Katy Perry ir Russellas Brandas
Russellas Brandas ir Katy Perry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Katy Perry šiuo metu pasirodo savo „California Dreams“ turo koncertuose, o praėjusio trečiadienio vakarą ji koncertavo Kanzase. Tuo metu jos sutuoktinis R.Brandas laiką leido Los Andžele. Komikas vaikštinėjo apsikabinęs kompanionę, ją bučiavo. Kaip išsiaiškino RadarOnline.com, paslaptinga R.Brando simpatija vardu Sadie Turner. Portalo šaltinių žiniomis, komikas šią moterį pažįsta jau daugelį metų, tačiau plačiau apie tai, kas ji, nerašoma.

36-erių R.Brandas ir 26-erių K.Perry susituokė 2010-ųjų spalio 23-iąją Radžastane, Indijoje. Jų vestuvių ceremonija vyko pagal indiškas tradicijas.

Paparacų darytą R.Brando ir S.Turner nuotrauką pamatyti galite paspaudę čia. Nei komikas, nei jo žmona K.Perry Radaronline.com pasirodžiusios informacijos nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius