Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Leonardo DiCaprio skonis nesikeičia: naujoji aktoriaus mergina – „Victoria's Secret“ modelis

Aktorius Leonardo DiCaprio buvo pastebėtas su, kaip spėjama, nauja mergina. Daugiausia uždirbantis Holivudo aktorius skonio nepakeitė – jo dėmesio sulaukė seksualių „Victoria's Secret“ apatinių drabužių modelis Erin Heatherton.
Erin Heatherton ir Leonardo DiCaprio
Erin Heatherton ir Leonardo DiCaprio / „Scanpix“ nuotr.

Su E.Heatherton aktorius buvo pastebėtas Sidnėjuje (Australija), kur šiuo metu filmuojasi režisieriaus Bazo Lurhmanno juostoje „Didysis Getsbis“ (org. „The Great Gatsby“). Paparacų nuotraukas galite pažiūrėti čia.

Sidnėjuje 37-erių aktorius nuomojasi namą, kuriame dažnai rengiami vakarėliai ir svečiuojasi daugybė gražuolių. Tačiau iš visų jų daugiausia dėmesio sulaukia 22-ejų „Victoria's Secret“ manekenė amerikietė E.Heatherton. Mergina į Sidnėjų gruodžio pradžioje iš Niujorko atskrido būtent tam, kad pasimatytų su L.DiCaprio.

L.DiCaprio ne pirmą kartą turi reikalų su už save kur kas jaunesnėmis gražuolėmis – šiemet jis buvo užmezgęs kelis mėnesius trukusį romaną su 24-erių aktore Blake Lively, sklandė gandai ir apie jo susidomėjimą 19-mete manekene Karlie Kloss (kuri taip pat yra „Victoria's Secret“ modelis).

Anksčiau aktorius susitikinėjo su supermanekenėmis Gisele Bundchen (kartu išbuvo trejus metus) ir Bar Refaeli (šešerius metus). Sutapimas – G.Bundchen taip pat buvo „Victoria's Secret“ angelas, o B.Refaeli, nors ir niekada nesipuošė garsiaisiais „Victoria's Secret“ sparnais, tačiau yra ne vienos apatinių drabužių kompanijos veidas.

AFP/Scanpix nuotr./Victoria's Secret modelis Erin Heatherton
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Victoria's Secret“ modelis Erin Heatherton

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius