Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jennifer Aniston praneša stabdanti karjerą

40-etė amerikiečių aktorė Jennifer Aniston, kuri, kai kuriais spaudos pranešimais, laukiasi vaiko, pranešė kuriam laikui stabdanti savo karjerą. Tokią žinią sekmadienio rytą paskelbė britų laikraštis „Mail on Sunday“.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Laikraštyje skelbiama, kad J.Aniston nutarė artimiausiu metu nesifilmuoti nė viename filme. „Ji nori koncentruotis ties savimi ir ruošiasi tapti motina“, – teigė „Mail on Sunday“ šaltiniai. Dar prieš kelias dienas britų žurnalas „Look“ paskelbė, kad šiuo metu su aktoriumi Justinu Theroux susitikinėjanti J.Aniston jau šešis mėnesius laukiasi pirmagimio. Tiesa, pati aktorė neigė tokias kalbas.

Šiuo metu J.Aniston svarsto apie galimybę įkurti savo vardu pavadintą mados liniją, o tokia veikla suteiktų jai galimybę daugiau laiko praleisti namuose. Nors pati aktorė nėra linkusi atvirauti apie tolimesnes idėjas, šaltiniai tikina, jog J.Aniston trykšta entuziazmu. „Ji visą laiką žinojo, kad nors metai ir bėga greitai, kada nors ji tikrai turės vaikų“, – teigia showbizspy.com šaltiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius