-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sealas pirmąsyk pasirodė be vestuvinio žiedo ir su citrinine spalva nulakuotais nagais

Pranešę apie savo skyrybas, dainininkas Sealas ir jo gražuolė žmona Heidi Klum kurį laiką vis dar dėvėjo vestuvinius žiedus. Atlikėjas teigė šio jam prasmingo papuošalo neketinantis išsižadėti, tačiau trečiadienį Australijoje, Sidnėjaus oro uoste, buvo pastebėtas be jo.
Sealas
Sealas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Galbūt faktas, kad Selas nebemūvi vestuvinio žiedo, praslystų nepastebėtas, tačiau dainininkas buvo nusilakavęs nagus ryškia citrinine spalva, o tai nori nenori kaipmat patraukė paparacų žvilgsnius. Tiesa, neatmetama galimybė, kad atlikėjas taip pasielgė tyčia.

Garsi, idealia laikyta pora nutarė padaryti santuokos pertrauką praėjusį mėnesį. Netrukus po to, kai paskelbė apie skyrybas, Sealas buvo pasirodęs populiarioje Ellen DeGeneres pokalbių laidoje, kurioje aiškino, kodėl ketina ir toliau mūvėti vestuvinį žiedą. „Tai ženklas, parodantis, ką jaučiu šiai moteriai (Heidi Klum, – red. past.). Man patogu būti su šiuo žiedu“, – sakė jis.

Pastaruoju metu 48-erių Sealas daug kartų pasirodė viešumoje, mat jis aktyviai dirba prie naujausiojo savo albumo. Heidi Klum laikėsi kur kas tyliau, pirmąjį kartą po žinios apie skyrybas paskelbimo žurnalistai ją pamatė tik praėjusią savaitę, Niujorke vykusio „amFAR“ (Amerikos AIDS tyrimų fondo, – red. past.) pokylio metu. 38-erių gražuolė tąsyk mūvėjo vestuvinį žiedą ir neslėpė ant dešinės rankos dilbio ištatuiruoto jos vyro vardo.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, nė vienas iš sutuoktinių dar nepradėjo oficialaus skyrybų proceso. Sealas yra viešai pareiškęs, kad viliasi susitaikyti, o Heidi Klum skyrybų nekomentavo.

Pamatyti Sealą be vestuvinio žiedo, tačiau su ryškiu, citrininiu laku nulakuotais nagais, galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius