-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ Lietuvoje 2019 metais aptarnavo 520 000 keleivių

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ per 2019 metus Lietuvoje skraidino 520 000 keleivių. Tai yra 18 % daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, rašoma įmonės išplatintame pranešime spaudai.
Lėktuvas
Lėktuvas / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 airBaltic

„Siekiame naujų aukštumų ir siūlome vis geresnį susisiekimą žmonėms, vykstantiems į Baltijos šalis ir iš jų. 2019-aisiais tęsėme tvaraus augimo kelią ir pasiekėme gerus rezultatus, kurie paklojo kelią sėkmingai mūsų ateičiai, stiprinant mūsų kaip didžiausio regiono vežėjo rolę“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Iš viso „airBaltic“ per šį laikotarpį aptarnavo 5 mln. keleivių, t.y., 22 % daugiau, lyginant su praėjusiais metais. Tai yra didžiausias keleivių skaičius per visą oro linijų istoriją.

„Pristatydami naujas tiesiogines kelionių kryptis iš Vilniaus šių metų pavasarį, rodome savo įsipareigojimą Lietuvos rinkai ir toliau tobuliname pasiūlą mūsų keleiviams“, – pridūrė M.Gaussas.

Iš Lietuvos sostinės „airBaltic“ siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių ir Taliną bei patogų susisiekimą per Rygą. 2020 m. pavasarį pradės tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Hamburgą (Vokietija), Ciurichą (Šveicarija), Geteborgą (Švedija), Dubrovniką ir Rijeką (Kroatija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius