-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsisiautėjęs girtas rusas privertė Uzbekistane nusileisti iš Maskvos į Tailandą skridusį lėktuvą

Jau antrą kartą per trumpą laikotarpį Rusijos turistai pagarsėjo dėl girtuokliavimo lėktuve. Internete plinta kelių kilometrų aukštyje vykusių muštynių vaizdo įrašas.
Muštynės lėktuve
Muštynės lėktuve / Kadras iš vaizdo įrašo

Pirmas rimtas incidentas įvyko dar sausio pabaigoje, kai reisu Maskva–Hurgada (Egiptas) skridęs verslininkas iš Saratovo Sergejus Kabalovas susimušė su lėktuvo stiuardu. Iš pradžių girtas vyras siautėjo salone, provokavo keleivius pradėti muštynes, žadėjo „visus užmušti“, nes jis neva „deputatas“. Kai lėktuvo stiuardas pranešė apie neadekvatų keleivį kapitonui, girtas 54 metų vyras pradėjo mušti 24 metų bendrovės „Aeroflot“ darbuotoją.

S.Kabalovo nesustabdė net jo žmona ir tai, kad visą veiksmą stebėjo jo 3 metų dukra. Lėktuvas nusileido Hurgados oro uoste, kur jau laukė iškviesta Egipto policija, bet pažeidėjui, pasak liudininkų, pavyko „susitarti“ su pareigūnais ir jis ramiai išvažiavo ilsėtis. Dabar sugrįžtančio S.Kabalovo laukia jau Rusijos policija, kuri pradėjo tyrimą.

O praeitą savaitgalį lėktuvas iš Maksvos į Puketą Tailande skridęs lėktuvas buvo priverstas vos ne avariniu būdu nusileisti Uzbekistano sostinėje Taškente. Scenarijus – toks pat. Tik šiuo atveju girtuoklis mušė visus keleivius, kuriuos galėjo pasiekti. Rusijos žiniasklaida pranešė, kad po muštynių medicinos pagalbos prireikė daugeliui lėktuvo keleivių.

Uzbekistane vyras buvo areštuotas.

Daugiau apie tai skaitykite ir vaizdo įrašus apie siaučiančius Rusijos turistus žiūrėkite portalo 15min.lt rusiškoje versijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius