-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje turistai galės paskraidyti ant raganų šluotų

Lenkijos Švietokrzyskie savivaldoje, esančioje šalies pietryčiuose, ir garsėjančioje vietos moterų ypatingomis galiomis, galima bus paskraidyti ant kuo tikriausios šluotos. Anot padavimų, kaimų moteris čia naktimis galima pamatyti apžergusias šluotas.
Ragana
Ragana / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Ilgai negalvoję, sumanūs regiono valdininkai sugalvojo pasinaudoti vietos „vizitine kortele“ ir taip išgarsinti savo vietovę bei pritraukti daugiau turistų, rašo dienraštis „Rzeczpospolita“.

Greitu metu regione atsiras keletas „skraidymo ant šluotos“ simuliatorių. Atrakcionas atrodo kaip kapsulė, kurioje galima pajusti ant šluotos skrendančios raganos pojūčius. „Keleivis“ galės ne tik pasigrožėti regiono „peizažais“, bet ir pajus greitį, vėją bei gėlių, žolių ir lietaus gaivos aromatą.

Be to,  „Paskraidyti ant šluotos“ galės ir tarptautinių parodų lankytojai. Agregatas bus sukonstruotas iki šių metų pabaigos, o jau 2013-ųjų pradžioje jis debiutuos Kelco, regiono sostinės, mugėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius