Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velingtonas, Edinburgas ir Viena – maloniausi miestai gyventi

Velingtonas, Edinburgas ir Viena suteikia geriausią gyvenimo kokybę tarp didžiųjų pasaulio miestų. Tokias išvadas padarė Vokietijos banko „Deutsche Bank“ analitikai, išanalizavę duomenis apie gyvenimo kaštus, taršos lygį, klimato sąlygas, būsto kainas ir kitus veiksnius.
Velingtonas
Velingtonas / Vytauto Mikaičio nuotr.
Temos: 1 Edinburgas

Kaip rašo „The Financial Times“, Jimo Reido vadovaujami ekspertai rėmėsi tinklalapio „Numbeo“ duomenimis.

Skelbiama, kad nė vieno iš į pirmąjį dešimtuką patekusių miestų negalima pavadinti pigiu, tačiau daugumoje jų fiksuojami aukšti ekologiškumo rodikliai ir geros susisiekimo sąlygos bei, išskyrus Velingtoną, sveikatos apsaugos paslaugos.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė Melburnas, o penktoje – Ciurichas. Dešimtuką užbaigia Kopenhaga, Otava, Bostonas, Amsterdamas ir Sidnėjus.

O didžiausiai ir tankiausiai apgyvendinti miestai, įskaitant Londoną ir Niujorką, atsidūrė sąrašo pabaigoje. Tačiau „Deutsche Bank“ analitikai pabrėžia, kad tyrimo metu nebuvo atsižvelgiama į socializacijos ir pasilinksminimo galimybes, o daugelis žmonių vyksta į Londoną ir Niujorką būtent tam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius