-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslo turistams geriausias miestas – Niujorkas

Pernai viena žinomiausių pasaulio finansų sostinių – Niujorkas priėmė per 50 milijonų turistų. Specialistai tikina, jog kasmet šis skaičius tik didės, o jau 2015-aisiais jis pasieks 55 milijonus per metus, skelbia portalas TravelDailyNews.
Niujorkas
Niujorkas / Bertos Tilmantaitės nuotr.

Didįjį obuolį įvertino ir verlso turistai, anot kelionių agentūros „Jetabroad“, verslo reikalus pernai tvarkę žmonės Niujorką įvertino geriausiu miestu darbui ir poilsiui.

Be to, Niujorkas pripažintas geriausiu miestu visose Jungtinėse Valstijose rengti įmonės renginius, konferencijas, organizuoti parodas ir susitikimus.

Teigiama, jog sėkmingai verslo kelionei reikia geros transporto sistemos, techninių galimybių ir pasaulinio masto infrastruktūros. Be to, gausybė viešbučių ir platus verslo pastatų bei ofisų pasirinkimas – pats svarbiausias pliusas taip vadinamajam MICE turizmui rengti. Pabrėžiama, kad  85% Niujorko viešbučių ištisus metus būna pastoviai užpildyti ir šis procentas auga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius