-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Briuselis vilioja keliautojus šokolado savaite

Lapkričio 19-25 dienomis Briuselis kviečia visus turistus ir į miestą užklydusius keliautojus užsukti į Šokolado savaitę, nei vienas smalyžius neliks abejingas šiam renginiui, žada organizatoriai Belgique-tourisme.fr puslapyje.
Lydytas šokoladas
Lydytas šokoladas / Fotolia nuotr.

Šokolado festivalis garsėja ne tik galimybe jame paragauti įvairiausių rūšių šio skanėsto, bet ir daugybe jo metu vykstančių renginių: čia bus ir edukacinių programų, ir pasilinksminimų, ir konferencijų, ir ekskursijų, ir degustacijų.

Tokie skirtingi įdomūs renginiai, įrėminami Šokolado tema, į miestą kasmet sutraukia tūkstančius garbių svečių ir smaližių.

Skelbiama, jog geriausi Europos šokolado meistrai šios savaitės metu stebins lankytojus savo liejamomis iš šokolado figūromis bei originaliais saldumyno receptais.

Šokolado festivalis vyks visame mieste. Norintiems jame apsilankyti reikia įsigyti 5 EUR vertės bilietą, kuriame yra 10 kuponų, leidžiančių dalyvauti festivalio akcijose. Bilietus galima įsigyti Briuselio turizmo informacijos centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius