Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvylika „Instagram“ paskyrų, kurios padės apsispręsti, kur keliauti per artimiausias atostogas

Svajojantiems apie atostogas socialinis tinklas „Instagram“ – tikras įkvėpimo šaltinis, galintis padėti apsispręsti, kur keliauti artimiausią savaitgalį, ar net įkvėpti gyvenimo kelionei.
Dažna kelionė prasideda nuo skrydžio
Dažna kelionė prasideda nuo skrydžio / Flavio/Flickr.com nuotr.

Prasidėjusi kalendorinė vasara užtvindė „Instagram'ą“ daugybe nuotraukų iš nuostabių paplūdimių ir pašėlusių vakarėlių. Sekant jas – nori nenori pradedi naršyti lėktuvų bilietų paieškos sistemoje ir planuoti naują kelionę.

Jei degate noru šią vasarą nukeliauti ne bet kur, o į ypatingą vietą, tačiau dar nesate tvirtai nusprendę, kur tai yra, svetainė Mashable.com siūlo peržiūrėti šių dvylikos keliautojų „Instagram“ paskyras. 

1. @markvanderheijden

Markas van der Heijdenas, dar žinomas kaip The Backpacker Intern, gyvena daugelio svajonių gyvenimą. Nuo 2014 metų sausio jis metė tekstų rašytojo darbą reklamos agentūroje ir iškeliavo aplink pasaulį, tikėdamasis dirbti pakeliui atsitiktinius darbus ir taip užsidirbti pinigų nakvynei ir maistui. Šiuo metu jis yra dirbęs jau 30 įmonių šešiuose žemynuose 25 šalyse. Sekdami jo „Instagram“ paskyrą galite išvysti įvairių jo kelionių akimirkų – ne tik įspūdingų kraštovaizdžių, bet ir žmones, kuriuos Markas sutiko keliaudamas.

2. @sarahirenemurphy

Sarah Murphy yra keliautoja, dizainerė ir bendrasavininkė „Miles & Miles“ tinklaraščio, kuriame aprašomos jos kelionės ir darbai, kuriuos ji dirba kartu su kolega Stefaanu duPontu. Vasaras – tinkamiausias metas iškeliauti ten, kur norėjote daug metų. O S.Murphy „Instagram'oje“ rasite ilgiausią sąrašą rekomenduojamų vietų. Jos pretenzingos ir minimalistinės nuotraukos nukels į atokiausius, triukšmingiausius ir įdomiausius pasaulio kampelius.

Sarah Murphy

3. @tuulavintage​

Jessicos Stein, kuri yra keliautoja rašanti asmeninį stiliaus tinklaraštį, gimtinė – Sidnėjus, Australijoje. Tačiau savo namais ji iš tiesų galėtų kas savaitę vadinti vis kitą vietą. Geriausias to įrodymas – jos „Instagram“ paskyra, kuri kimšte prikimšta vaizdų iš ypatingų pasaulio miestų. Jessicos nuotraukos ypač patiks stileivoms – „instagramerė“ savo paskyroje dažnai pateikia ją įkvėpusių daiktų nuotraukų, taip pat fotopatarimų, ką vilkėti per kitas atostogas.

Jessica Stein

4. @_epicspence

Spenceris Findlay'us yra Kalifornijos krikščioniškojo universiteto studentas. Šioje aukštojoje mokykloje jis studijuoja grafinį dizainą, vaizdo meną ir fotogafiją. Nieko keisto, kad jo „Instagram'a“ pilna užburiančių nuotraukų, kuriose įamžinta Ramiojo vandenyno Vakarų pakrantė JAV. Šis „instagrameris“ tikrai įkvėps keliauti tuos, kuriems nėra nieko nuostabesnio kaip laukinis kraštovaizdis. 

Spencer Findlay

5.@nunziacillo

Nunzia Cillo yra italė keliautoja ir grožio tinklaraštininkė, taip pat dirbanti portale „Conde Nast Italia“, kuris publikuoja puikias paplūdimių, dažniausiai Europoje, nuotraukas. Jos darytos asmenukės tokios įdomios, kad net didžiausi skeptikai turi už ką ploti. Sekite jos nuotraukas iš visos Europos (ir kitur) ir turėsite puikų supratimą, kur geriausi paplūdimiai ir ką juose (ir ne tik) veikti. 

A photo posted by Nunzia Cillo (@nunziacillo) on

6. @gavman18

Gavinas Pickfordas yra profesionalus fotografas ir Pietų Afrikos ženklo ambasadorius, kuris žinomas savo reto grožio saulėtekiais, saulėlydžiais ir apskritai šviesos žaismu, įamžintu fotografijose. Prie nuotraukų jis nepažymi, kurioje vietoje šie gamtos reiškiniai įamžint. Tačiau tai dar labiau uždega noru ir patiems surasti šį grožį. 

A photo posted by Gavin Pickford (@gavman18) on

7. @kirstenalana

Niujorkietė Kirsten Alana fotografuoja didingas keliones aplink pasaulį. Jos nuotraukose užfiksuoti objektai, gyvenimo akimirkos yra tokios tikroviškos, kad stebintieji jos „Instagram'ą“ pradeda jausti nenumaldomą norą atsidurti ten ir pasiklysti Kirsten nuotraukose įamžintuose naujuose miestuose.

Sekdami jos paskyrą net ir lankytus miestus išvysite naujai ir galbūt sužinosite naujų vietų, į kurias būtinai užsuksite, kai lankysitės kitą kartą. 

8. @chelseakauai

Chelsea'os nuotraukose įamžintas paslaptingas povandeninis pasaulis. Pati autorė aiškina, kad jai svarbiausia pagauti „tinkamą momentą“ – tokio požiūrio laikosi, kad ir kuriame pasaulio krašte atsidurtų. 

Išnaudokite ilgas vasaros dienas naujiems dalykams – kelios minutės naršymo po Chelsea'os „Instagram'ą“ turėtų įkvėpti. Užtektų vien jos nuotraukų iš Havajų ir jūs jau turėtumėte „sėdėti ant lagaminų“, pasiruošę mokytis plaukti banglente ar gaudyti vėją jėgos aitvaru.

9.@miraecampbell

Nuotykių ieškotojos ir fotografės Mirae Campell paskyra pilna nepamirštamų nuotraukų iš Kanados – šalies, kurioje daugybė nuostabių gamtos kampelių, kurie keliautojams iš Europos mažai žinomi. Jei sėdėdami prie darbo stalo svajojate apie tai, kaip būtų gerai dabar būti kitur, užmeskite akį į Mirae'os įamžintus krioklius, kalnus, ežerus ir kitus „pabėgimo plano“ vertus objektus. 

Garantuojame: keletą dienų pameditavę žiūrėdami į šią „Instagram'ą“, pradėsite veikti ir netrukus patys atsidursite filmo „Gilyn į mišką“ (angl. „Into the Woods“) vertoje vietoje.

Mirae Campbell

10. @mrbenbrown

Nesvarbu, ar jūs svajojate praskristi parasparniu Alpes arba pasivažinėti šunų kinkinio tempiamomis rogėmis Kanadoje, Benas Brownas jums padės. Jo „Instagram'e“ galioja principas „naudokis proga“. Džiaugtis kiekviena pasitaikančia akimirka sugebantis Benas vienas arba kartu su draugų kompanija keliauja, mėgaujasi nuotykiais ir visais malonumais, kuriuos dovanoja gyvenimas. Sekite Beno „Instagram'ą“, kuri turėtų įkvėpti jus šią vasarą sukurti bent keletą nepamirštamų prisiminimų, keliaujant su draugais.

A photo posted by Ben Brown (@mrbenbrown) on

11. @seandshoots

Jei svajojate apie Niujorką – ši paskyra kaip tik jums. Jos autorius Seanas – tikras niujorkietis, visomis jėgomis besimėgaujantis gyvenimu „Didžiajame Obuolyje“. Jo energingi kadrai iš niekada nemiegančio miesto bei kitų vietų, kurias aplanko keliaudamas, sekėjus palieka vienu metu ir susijaudinusius, ir įkvėptus kuo greičiau keliauti ten pat. 

@seandshoots

street dreams @streetdreamsmag | #streetdreamsmag

A photo posted by sean dougherty (@seandshoots) on

 12. @bydavina

Nyderlandai, Prancūzija ir Anglija – šios šalys atsiskleis visomis spalvomis, sekant Davinos Alexandros paskyrą. Fotografė mėgėja savo sekėjams dažnai dovanoja ir savo kelionių įspūdžius. Sekti ją įdomu, nes dažnai būtent Davinos dėka galima atrasti pamirštus arba net nežinomus Europos miestus, kurie taip pat turi ką pasiūlyti keliautojams. Vis dėlto daugiausia idėjų šios „instagramerės“ paskyroje rasite, jei planuojate išvyką į Amsterdamą – užburiantys kanalų vaizdai neleis dvejoti – beliks tik įsigyti bilietus ir artimiausius laisvadienius leisti laisvamaniškoje Nyderlandų sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“