Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinėms atostogoms – „AirBnb“ alternatyva

„AirBnb“ tinklas iš viešbučių verslo kasmet atsiriekia vis didesnę rinkos dalį. Didžiausias jo pliusas – galima bent iš dalies patirti, kaip gyvena vietiniai kitame mieste. Juk viešbučio kambariai dažnai mažai kuo skiriasi – ar jie būtų Varšuvoje, ar Vašingtone. Bet jei norisi žengti dar vieną žingsnį – apsistoti dar ir išskirtinio dizaino būste? Architektų pora tokiais žmonėmis pasirūpino.
„PlansMatter“ siūlo apsistoti įspūdinguose modernizmo architektūros namuose
„PlansMatter“ siūlo apsistoti įspūdinguose modernizmo architektūros namuose / „PlansMatter“ nuotr.

2013 m. ugnis beveik sunaikino Connie Lindor ir Scotto Muellnerio turėtą istorinį pastatą Mineapolyje. Iš nelaimės kilo verslo planas, kuris dabar džiugina architektūros mylėtojus.

Architektų pora nusprendė iš apdegusio 1910-ųjų pastato sukurti kai ką geresnio – šiuolaikinį nedidelį namą, kurį jie nuomotų ir taip padengtų renovacijos išlaidas. Šis jų planas taip ir liko neįgyvendintas, bet nuomos idėja – liko.

Dar studijų metais susipažinę Connie Lindor ir Scottas Muellneris įkūrė „PlansMatter“, kuris orientuotas į dizaino gurmanus ir architektūros mylėtojus. Šioje platformoje galima tokiu pačiu principu kaip ir „AirBnb“ išsinuomoti išskirtinius būstus, kuriuos kūrė talentingi architektai.

„Mūsų meilė architektūrai įkvėpė sukurti „PlansMatter“, – pasakoja C.Lindor. – Kartu – ir poreikis tokio įnagio, kuris padėtų kitiems architektūrą mylintiems žmonėms surasti neįtikėtinas vietas atostogoms.“

Čia būstai nuomai siūlomi penkiuose žemynuose. Apsistoti galima net ir, pavyzdžiui, įžymaus JAV architekto Franko Lloydo Wrighto kurtame name.

2013 m. pradėtas projektas palaipsniui įtraukia ir viešbučius – jau yra atsiradę keli, kurie atitinka išskirtinio dizaino ir architektūros kriterijus.

Būstų atranka – tikrai griežta. Prieš įsileisdami į savo tinklą pastatą, jame būtinai apsilanko įmonės atstovas ir įvertina, ar reklama atitinka realybę ir keliamus reikalavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius