-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturi praktiški patarimai, kurie pravers planuojant atostogas Turkijoje

Prieš kiek laiko geriausia pirkti kelionę? Kaip išsirinkti tinkamiausią viešbutį? Šie ir kiti klausimai kamuoja daugelį tų, kurie planuoja savo atostogas kuriame nors populiariame kurorte. Tačiau iš tiesų norėdami rasti tinkamiausią kelionės variantą turime žinoti visai nedaug. Štai keturi patarimai, kurių ruošiantis poilsiui siūlo nepamiršti kelionių organizatorius „Kidy Tour“.
Antalija
Antalija / 123rf.com nuotr.

Bendrovė „KIDY Tour“ keliautojams siūlo rinktis poilsį viename iš 131 viešbučių, esančių Turkijos Viduržemio jūros pakrantėje – Kemero, Antalijos, Sidės ir Alanijos regionuose. Pirmasis užsakomasis skrydis iš Lietuvos numatytas balandį.

123rf.com nuotr./Paplūdimys Antalijoje, Kemere
123rf.com nuotr./Paplūdimys Antalijoje, Kemere

1. Atostogaujant pavasarį sutaupoma apie 40 proc.

Atostogų Turkijoje su „viskas įskaičiuota“ paketu kaina balandį ir liepą gali skirtis apie 40 proc., priklausomai nuo viešbučio kategorijos.

„Esame šeimos atostogų ekspertai ir puikiai suprantame, kad kiekviena šeima atidžiai skaičiuoja savo išlaidas atostogoms. Todėl norintys ne tik pailsėti aukščiausios kategorijos viešbučiuose, bet ir sutaupyti, poilsinei kelionei turėtų rinktis balandį arba gegužę“, – sako Gvidas Aukštuolis, kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“ direktorius.

Įsigijus kelionę, ją galima apdrausti draudimo bendrovėje, jei dėl svarbių priežasčių išvyką tektų atidėti.

123rf.com nuotr./Paplūdimio gultai Antalijoje laukia turistų
123rf.com nuotr./Paplūdimio gultai Antalijoje laukia turistų

2. Žingeidiems poilsiautojams neverta investuoti į prabangų viešbutį

Renkantis viešbutį pirmiausia patariama įvertinti savo poreikius. „Jei atostogų metu planuojate vykti į ekskursijas, keliauti po regioną nuomotu automobiliu, arba jums prie širdies – kurortų šurmulys, neverta rinktis brangaus viešbučio“, – pataria G.Aukštuolis.

Patrauklų trijų žvaigždučių viešbutį galima rasti pagal keliautojų atsiliepimus internete ar pabendravus su savo kelionių agentu. Mėgstantiems poilsį paplūdimyje reikėtų prisiminti, kad trijų žvaigždučių viešbučių Turkijoje oficialiai nurodomas atstumas iki jūros, nebūtinai toks pat kaip iki paplūdimio.

123rf.com nuotr./Antalija
123rf.com nuotr./Antalija

3. Vaizdas pro langą irgi kainuoja

Svarstantys, rinktis keturių ar penkių žvaigždučių viešbutį, pirma turėtų apgalvoti, kiek laiko jie praleis viešbučio teritorijoje.

„Keturių žvaigždučių viešbučiai Turkijoje neturi SPA centrų ir konferencijų salių, tačiau dažniausiai tai ir nebūtina, atostogaujant su šeima“, – primena G.Aukštuolis.

Norintiems sutaupyti jis siūlo atsakyti sau į klausimą, ar svarbu gyventi kambaryje su vaizdu į jūrą, nes, priklausomai nuo viešbučio, kainų skirtumas dėl vaizdo pro langą gali siekti net 150 Eur.

123rf.com nuotr./Vaizdas pro vieno iš Antalijoje esančių viešbučių langą
123rf.com nuotr./Vaizdas pro vieno iš Antalijoje esančių viešbučių langą

4. Informacija apie viešbutį – tai daugiau nei nuotraukos kataloge

Informacijos apie dominantį viešbutį verta ieškoti ne tik „TripAdvisor“, bet ir „Tophotels.com“ arba kelionių organizatoriaus puslapyje bei klausti savo kelionių agento.

Pasak G.Aukštuolio, daugelis kelionių agentų yra viešėję nemažoje dalyje viešbučių, todėl apie konkrečiai jus dominantį viešbutį gali papasakoti klientui plačiau ir pasitelkdami asmeninę patirtį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius