Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stumdytis dėl vietų lėktuve nebereikės – „Wizz Air“ keičia sėdimų vietų politiką

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ skelbia, kad nuo gegužės keičia sėdimų vietų politiką. Konkreti sėdėjimo vieta lėktuve bus priskiriama automatiškai. Keleiviai taip pat galės ją išsirinkti patys. Tiesa, už tai reikės mokėti.
Pigių skrydžių kompanijos „Wizz Air“ lėktuvas
Pigių skrydžių kompanijos „Wizz Air“ lėktuvas / Bendrovės nuotr.

Automatiškai ir nemokamai keleiviams priskirta skrydžio sėdėjimo vieta taps rezervacijos proceso dalimi jau nuo balandžio 8 dienos.

Skrydžių bendrovė, jei tik bus galimybė, priskirs šalia esančias vietas bilietus tos pačios rezervacijos metu įsigijusiems ir kartu keliaujantiems keleiviams, skelbiama ketvirtadienį „Wizz Air“ išplatintame pranešime.

Pirmieji naująją tvarką gegužės 4-ąją išbandys skrydžių Budapeštas–Barselona, Katovicai–Londonas, Bukareštas–Dortmundas keleiviai. Nuo gegužės 19 d. ši tvarka galios visuose 360 „Wizz Air“ maršrutų. Pigių skrydžių bendrovės orlaiviai skraido iš 110 oro uostų į 37 šalis.

„Wizz Air“  nuotr./„Wizz Air“ komercijos vadovas Györgyjus Abranas
„Wizz Air“ nuotr./„Wizz Air“ komercijos vadovas
Györgyjus Abranas

„Šie pokyčiai yra mūsų nuoseklaus geresnių paslaugų teikimo ir procesų tobulinimo dalis.

Nuo pat veiklos pradžios daugiau nei prieš 10 metų keleivių pasitenkinimo gerinimas yra mūsų pagrindinė misija, apimanti visus svarbiausius skrydžių procesus kasdien“, – sako „Wizz Air“ komercijos vadovas Györgyjus Abranas.

Pasak jo, bendrovės sprendimas vėl įvesti konkrečių sėdėjimo vietų tvarką atspindi šių dienų keleivių poreikius, kurių vienas – patogi kelionė.

Keičiant automatiškai paskirtą vietą reikės susimokėti

Likus ne mažiau nei trims valandoms iki skrydžio keleiviai turės galimybę pakeisti jiems nemokamai priskirtą sėdėjimo vietą ir pasirinkti norimą vietą už papildomą mokestį wizzair.com svetainėje arba „Wizz Air“ mobiliojoje programėlėje.

Keleivių mėgstamos vietos, tokios, kaip esančios priekinėje eilėje, norint greičiau išsilaipinti, ar vietos su papildoma vieta kojoms tarp eilių, gali būti rezervuojamos už didesnį mokestį, atsižvelgiant į šių vietų prieinamumą.

Keleiviams, rezervavusiems bilietus iki balandžio 8 dienos į skrydžius, kuriuose įsigalios nauja sėdėjimo tvarka, vieta lėktuve bus priskirta registracijos metu.

Tuo metu keliautojai, įsigiję bilietus su papildoma vieta kojoms ar pasinaudoję „WIZZ Reserved Seat“ (rezervuotos vietos) paslauga, galės pasirinkti vietą pagal pageidavimus be jokių papildomų mokesčių.

Sėdimos vietos pakeitimas papildomai kainuos nuo 1 iki 23 eurų. Kaina priklausys nuo pasirinktos vietos.

Nuo balandžio 8 dienos oro linijų bendrovė taip pat mažina ir pirmenybinio įlaipinimo paslaugos mokestį iki 2 eurų.

Bendrovė informuoja, kad keleiviai, turintys „WIZZ Premium“ ar „WIZZ Privilege Pass“ narystę, galės pasirinkti bet kurią sėdėjimo vietą nemokamai bei toliau naudotis pirmenybinio įlaipinimo paslauga.

Wizz Air nuotr./Wizz Air stiuardesės
Wizz Air nuotr./Stiuardesės

Ateityje – dar daugiau naujienų

„Mūsų nauja konkrečių sėdėjimo vietų politika yra tik dalis 2015-ųjų metais planuojamų įgyvendinti veiksmų, siekiant pagerinti keleivių patirtį. Apie naujoves informuosime netrukus.

Šiuo metu mūsų orlaivių parką sudaro 55 180-ies vietų „Airbus A320“ tipo lėktuvai, o nuo lapkričio mėnesio mūsų parką papildys ir naujas 230-ies vietų A321 orlaivis,“ – laukiamais pokyčiais dalijasi G.Abranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius