-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje lankėsi indiškas vestuves fiksavęs fotografas Rytis Šeškaitis

Antradienį 15min studijoje lankėsi fotografas Rytis Šeškaitis. Jis dalijosi įspūdžiais ir unikaliais kadrais iš indiškų vestuvių, kurias fiksavo pirmą kartą gyvenime.

Kaip 15min pasakojo R.Šeškaitis, pasiūlymą įamžinti indiškas vestuves jis gavo netikėtai. „Nepažįstama pora mano darbus susirado internete ir tiesiog pakvietė atvykti fotografuoti į savo vestuves, kuriose žada dalyvauti per 2 tūkst. svečių“, – teigė jis.

Fotografas atskleidė, jog susirašinėjimas su pora truko apie pusę metų. „Ilgai maniau, kad pasiūlymas nėra rimtas. Tik gavęs lėktuvo bilietus supratau, kad viskas tikra. Aš tikrai vykstu į Indiją“, – juokaudamas pasakojo R.Šeškaitis.

VIDEO: Grandiozines vestuves Indijoje fotografavęs lietuvis pasidalino savo įspūdžiais

Indijoje, Kanpuro mieste fotografas praleido 2 savaites, kur turėjo galimybę susipažinti ne tik su vietiniu kraštovaizdžiu, bet ir gyventojais.

Kaip atrodo indiškos vestuvės? Kuo jos įdomios ir išskritinės mums, europiečiams? Galiausiai, kiek jos trunka ir kiek kainuoja?

Į šiuos bei daugybę kitų intriguojančių klausimų ne tik apie vestuves, bet ir pačią šalį – 15min studijoje pokalbio metu atsakė fotografas.

Norintiems plačiau susipažinti su R.Šeškaičio veikla, siūlome pasižiūrėti 15min kurtą multimedijos pasakojimą apie jį ir jo darbus.

Užduokite klausimą
Kviečiame pateikti klausimą 15min studijos svečiui.
* privalomi laukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius