Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Air Baltic“ skelbia apie net 18 naujų maršrutų – 4 iš Vilniaus

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ šiandien paskelbė kitų metų vasaros sezono, kuris prasidės 2023 m. kovo pabaigoje, skrydžių tvarkaraštį.
„Air Baltic“ orlaivis
„Air Baltic“ orlaivis / „Air Baltic“ nuotr.

Iš viso oro bendrovė planuoja pradėti 18 naujų maršrutų, įskaitant 4 iš Vilniaus, ir ketina sujungti Lietuvos sostinę su dar 12 naujų krypčių bei beveik 70 patogių maršrutų per Rygą, rašoma oro linijų bendrovės pranešime spaudai.

„Tai didžiausias naujų maršrutų skaičius per vieną sezoną „Air Baltic“ istorijoje. Mes ir toliau esame įsipareigoję rūpintis pagrindiniais Baltijos šalių miestais ir gerinti susisiekimą su šiuo regionu ir iš jo. Džiaugiamės galėdami išplėsti „Air Baltic“ pasiūlą kitam vasaros sezonui, pridėdami daugiau patrauklių poilsinių maršrutų Lietuvos keliautojams“, – teigia „Air Baltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Artėjantį vasaros sezoną „Air Baltic“ iš viso planuoja 18 naujų maršrutų: 10 – iš Rygos, 4 – iš Vilniaus (į Malagą ir Maljorkos Palmą Ispanijoje, į Nicą Prancūzijoje, į Heraklioną Graikijoje) ir 4 – iš Talino.

123rf.com nuotr. / Nica, Prancūzija
123rf.com nuotr. / Nica, Prancūzija

Iš Rygos oro bendrovė pradės reguliarius skrydžius į Jerevaną (Armėnija), Stambulą (Turkija), Hanoverį (Vokietija), Bukareštą (Rumunija), Portą (Portugalija), Burgasą (Bulgarija), Bilbao (Ispanija), Tivatą (Juodkalnija), Belgradą (Serbija) ir Baku (Azerbaidžanas). Nauji maršrutai iš Talino – Splitas ir Dubrovnikas (Kroatija), Heraklionas ir Rodas (Graikija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius