-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„AirBaltic“ atnaujina skrydžius iš Vilniaus į Miuncheną

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ nuo trečiadienio atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į pietų Vokietijoje esantį Miuncheną. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad keleiviai bus skraidinami dukart per savaitę, naudojant kompanijos orlaivį „Airbus A220-300“.
Miunchenas
Miunchenas / 123rf.com nuotr.

„Vykdydami savo skrydžius mes ir toliau atidžiai stebime situacijos Europoje raidą bei naujienas apie įvairias papildomas saugos priemones, skirtas apsaugoti mūsų keleivius ir darbuotojus. Atnaujintas susisiekimas su Miunchenu taip pat suteiks galimybę patogiai ir saugiai keliauti į šį miestą iš Vilniaus“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus, Rygos ir Talino į įvairius Europos verslo centrus ir populiarias poilsio vietas.

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Visiems „airBaltic“ orlaivio keleiviams tiekiamas nemokamas pagrindinės priežiūros rinkinys, kurį sudaro apsauginė veido kaukė ir dezinfekcinės servetėlės.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius