Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 12 10 /13:29

„airBaltic“ pristato 5 naujas tiesioginių skrydžių kryptis iš Vilniaus

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ tęsia plėtrą Vilniaus oro uoste ir skelbia penkis naujus tiesioginius maršrutus iš Vilniaus į Hamburgą (Vokietija), Ciurichą (Šveicarija), Geteborgą (Švedija), Dubrovniką ir Rijeką (Kroatija). Lietuvos oro uostai tai vadina vienu svarbiausių pasiekimų Vilniaus oro uosto maršrutų plėtroje per pastaruosius kelerius metus.
Dubrovnikas, Kroatija
Dubrovnikas / 123rf.com nuotr.

Skrydžiai iš Vilniaus į Hamburgą prasidės kitų metų kovo 30 d. ir kainuos nuo 49 EUR, į Ciurichą – kovo 31 d. ir kainuos nuo 55 EUR, į Geteborgą – kovo 29 d. ir kainuos nuo 25 EUR, į Dubrovniką – gegužės 2 d. ir kainuos nuo 55 EUR, į Rijeką – gegužės 7 d. ir kainuos 49 EUR.

Iš Lietuvos oro uostų tiesioginių reguliarių skrydžių į nė vieną Kroatijos, Šveicarijos miestą nebuvo nebuvo. Hamburgą bei Geteborgą taip pat kol kas galima pasiekti tik su persėdimu.

„Kompanijai augant, ir toliau siekiame užtikrinti geriausią susisiekimą su visomis Baltijos šalių sostinėmis. Norėdami pristatyti naujus maršrutus, nuo vasaros sezono pradžios Vilniuje laikysime jau antrąjį „Airbus A220-300“ lėktuvą. Taip rodome savo įsipareigojimą augančiam Lietuvos keleivių skaičiui“, – pranešime spaudai cituojamas Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Naujienomis džiaugiasi ir Aurimas Stikliūnas, Lietuvos oro uostų aviacijos paslaugų skyriaus vadovas: „Galime drąsiai sakyti, kad šie nauji kompanijos skrydžiai yra vienas svarbiausių pasiekimų Vilniaus oro uosto maršrutų plėtroje per pastaruosius kelerius metus. Derybos ir sprendimų paieškos truko daugiau nei dvejus metus, šiame procese taip pat įtraukėme skirtingus turizmo ir verslo partnerius, kurie išsakė savo poreikius bei galimybes.

Labai svarbu ir kitas aspektas – antrasis kompanijos lėktuvas, atsirasiantis Vilniuje, jis leis itin padidinti oro uosto krypčių skaičių, skrydžių dažnį ir kartu šalies pasiekiamumą oru. Tikime, kad naujos kryptys atvers platesnes galimybes ne tik turistams, bet ir verslo partneriams tarp įvairių šalių ir Lietuvos.“

„airBaltic“ taip pat siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių ir Taliną bei susisiekimą per Rygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius