Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bus atidarytas ilgiausias kabantis pėsčiųjų tiltas JAV, bet per jo vidurį pereitų ne visi

Pasiilgote aštrių nuotykių? Štai viena idėja. Gegužės 17 dieną JAV Tenesio valstijoje bus atvertas ilgiausias kabantis pėsčiųjų tiltas, o kad lankytojams adrenalino nebūtų maža, tilto viduryje įmontuotos stiklinės grindų plokštės, rašo CNN.
„SkyBridge“
„SkyBridge“ / Kadras iš vaizdo įrašo

Gatlinberge esantis „SkyBridge“ (Dangaus tiltas – liet.) driekiasi kiek daugiau kaip 207 metrus virš Didžiųjų Dulsvųjų kalnų nacionalinio parko, visuomenei jis bus atvertas antroje gegužės pusėje – gegužės 17 dieną.

Vis tik, jei bijote aukščio, pasivaikščiojimo po šį pėsčiųjų tiltą būtų geriau vengti. Tilto viduryje yra įmontuotos stiklinės grindų plokštės, kurios leidžia žvelgti į 43 metrų aukščio prarają. Ir jomis teks žengti, jei norėsite pereiti į kitą tilto pusę.

Žmogui, kuris bijo aukščio, toks vaizdas veikiausiai ne tik pakirstų kojas, bet ir įvarytų nemažą išgąstį.

VIDEO: „SkyBridge“

Šis tiltas yra parko „Skylift“ dalis, kuriame taip pat yra ir keltuvas, keleivius nuo Gatlinbergo miestelio užkeliantis į kalną, esantį 153 metrų aukštyje. Kai tiltas bus atidarytas, keltuvu užkilę lankytojai, galės išlipę iš jo pereiti visą tiltą ir pasimėgauti kvapą gniaužiančiais vaizdais.

VIDEO: „SkyBridge“ tiltas

Šiuo metu pasikėlimas keltuvu kainuoja 15 dolerių (13,4 eur.) suaugusiam ir 12 dolerių (10,73 eur.) vaikui.

Nėra jokių apribojimų, per kiek laiko reikėtų pereiti tiltą, tad pasimėgauti Didžiųjų Dulsvųjų kalnų nacionalinio parko vaizdais spėti tikrai turėtumėte, kaip ir įsiamžinti puikiai nuotraukai.

Vis tik šis tiltas toli gražu nėra pats ilgiausias pasaulyje. Tokį rastumėte Šveicarijoje. 2017 metais visuomenei prisatytas Charles Kuonen kabantis tiltas yra 495 metrų ilgio ir 85 metrų aukščio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius