-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Huilo-Huilo rezervatas Čilėje stebina neįtikėtinu viešbučiu-kriokliu

Tarsi pasakų namelyje – taip galima pasijusti neįprastame viešbutyje, kurį supa nuostabaus grožio gamta nuošaliame miške.
Viešbutis Huilo-Huilo biologiniame rezervate
Viešbutis Huilo-Huilo biologiniame rezervate / huilohuilo.com nuotr.

Patagonijos regiono kalnai Čilėje jau ir taip apsuka galvą kiekvienam, juos pamačiusiam. Tačiau jie – toli gražu ne vienintelis stebinantis objektas Patagonijoje.

Giliai miškuose yra privatus Huilo-Huilo biologinis rezervatas, kuriame stovi unikalus viešbutis, pavadintas „Stebuklinguoju kalnu“ – „Montaña Mágica“, rašo finder.com.au. Pavadinimas jam duotas pagal savininkų mylimą knygą, kurioje kalnas turi magiškų galių ir gali išpildyti norus.

Pastatas anksčiau buvo vieta, kur apsistodavo žvejoti ir medžioti išvykę draugai. Dabar jis paverstas 13 kambarių viešbučiu, į kurį patekti reikia kabančiu tiltu. Jis ne tik įsikūręs Pietiniuose Anduose – jis stovi ant tikro užgesusio ugnikalnio. Tačiau dar įspūdingesnė jo savybė – krioklys, kuris šniokščia nuo viešbučio viršaus į apačią pro tavo kambario langą.

Apsistoję šiame viešbutyje gali rinktis ir iš įvairių pramogų – gali laipioti po kalnus, jodinėti, važinėti kalnų dviračiais, karstytis po medžius, plaukioti baidarėmis... Nuo liepos iki rugsėjo galima užsiimti ir žiemos pramogomis sniege.

Jeigu norisi daugiau atsipalaiduoti, keliautojams įrengta spa, alaus darykla, galima ramiai plaukioti po šalia esantį ežerą ar su keltuvu pakilti ant kalno pasimėgauti nuostabia panorama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius