-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Tailandą susiruošę lietuviai nemokamas vizas vėl gali gauti Vilniuje

Gera žinia turistams ir keliautojams, planuojantiems kelionę į Tailandą – Vilniuje įsikūręs Tailando Karalystės garbės konsulatas atnaujino nemokamų vizų išdavimą.
„Full Moon Party“ yra vienas žinomiausių renginių Tailande
„Full Moon Party“ yra vienas žinomiausių renginių Tailande / 123rf.com

„Nuo 2017-01-25 Tailando Karalystės garbės konsulatas atnaujina vizų prašymų priėmimą. Vizos bus išduodamos įprastine tvarka. Atsiprašome už patirtus nepatogumus“, – skelbiama konsulato interneto puslapyje.

Priminsime, jog dėl techninių problemų, kaip jas įvardijo konsulato darbuotojai, nuo sausio 17 d. konsulate vizos laikinai nebuvo išduodamos.

Turistams, kurie Tailande planuoja praleisti ne daugiau kaip 15 d., siūlyta gauti „visa on arrival“ Bankoko oro uoste. O keliaujantiems ilgesniam nei 15 dienų laikotarpiui dėl vizos patarta kreiptis į Tailando ambasadą Kopenhagoje. Tai yra persiųsti visus reikalingus dokumentus į Daniją, visas išlaidas apmokant patiems. Į DHL (kurią rekomenduoja konsulatas – aut. past.) skambinę keliautojai sužinojo, jog dokumentų siuntimas į Daniją kainuotų apie 55 Eur, iš jos į Lietuvą – maždaug 65 Eur.

Šiuo metu Tailande – pats turistinio sezono įkarštis. Ten gyvenantys lietuviai tikina, jog šie metai išskirtiniai – kaip niekada daug tautiečių apsisprendė atostogauti arba net pagyventi šioje Azijos šalyje. Tad lietuviškai kalbančių keliautojų ir turistų Tailande šiuo metu tikrai sutiksite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius