-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungtinės Karalystės vyriausybė piliečius ragina atostogauti šalies viduje

Jungtinės Karalystės (JK) vyriausybė rekomenduoja gyventojams šiais metais atsisakyti atostogų užsienyje ir ilsėtis šalies viduje.
Nepavykusi kelionė
Nepavykusi kelionė / 123rf.com nuotr.

Pasak Aplinkos ministro George'o Eustice'o, JK gyventojams patariama vengti kelionių į užsienį, nebent keliaujama būtinais reikalais. Ministro teigimu, jis pats šią vasarą neketina niekur keliauti.

G.Eustice'o nuomone, žmonės privalo suprasti kelionių už šalies ribų grėsmes sveikatai dėl sparčiai kintančios koronaviruso pandemijos situacijos.

Kaip pavyzdį ministras pateikė Portugalijos atvejį – nuo birželio 8 d. Portugalija buvo pašalinta iš saugių „žaliųjų valstybių“, iš kurių grįžusiems britams nereikia karantinuotis, sąrašo.

Oficialiose vyriausybės rekomendacijose nurodoma, jog koronaviruso pandemija vis dar veikia tarptautines keliones ir daug šalių užvėrė savo sienas atvykėliams iš JK.

Aplinkos ministro teigimu, dar per anksti spręsti, ar birželio 21 d. JK bus naikinami galiojantys apribojimai, kaip buvo planuota anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius