-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionėje po Karibus ant seklumos užplaukė 164 tūkst. tonų kruizinis laivas

Nors kelionė kruiziniu laivu gali atrodyti maloni ir saugi, kartais tokias išvykas apkartina netikėtai laivus sutinkančios seklumos. Štai Dominikos Respublikoje ant seklumos užplaukė net 164 tūkst. tonų sveriantis kruizinis laivas, rašoma CNN.
„Norwegian Escape“ kruizinis laivas
„Norwegian Escape“ kruizinis laivas / Vida Press nuotr.

2015 m. pastatytas „Norwegian Escape“ yra megaplaukiojantis laivas, kuriame telpa daugiau kaip 4 tūkst. keleivių. Pirmadienį šis laivas išplaukė iš Puerto Platos (Dominikos Respublika) ir atsitrenkė į jūros dugną – apgadintas laivo korpusas.

Likusi kruizo dalis buvo atšaukta. Šio kruizo keleiviai išlaipinti Puerto Platoje, iš kurios bus repatrijuoti per ateinančias dvi dienas. Keliautojams už nutrauktą kruizą bus grąžinti visi jų sumokėti pinigai, taip pat jiems bus suteiktas tokios pačios sumos kreditas, kad galėtų keliauti būsimame reise.

Kitas kruizas, turėjęs startuoti kovo 19 d., buvo atšauktas.

Puerto Plata buvo pirmoji septynių dienų kruizo, kuris prasidėjo kovo 12 d. Orlande, stotelė.

Laive buvę keleiviai per socialinius tinklus pranešė, kad šis sustojo dėl vėjo. Jie buvo įstrigę per naktį, bet ryte jau sugrąžinti į uostą. Ten keleiviai praleido dvi dienas ir laukė, kas bus toliau, nes tuo metu buvo tikrinama kruizinio laivo būklė.

„Laivo korpusas apgadintas nežymiai, visi svečiai ir įgula yra saugūs. Kovo 19 d. numatytas kruizas bus atšauktas, kad būtų galima atlikti būtinus remonto darbus“, – savo pranešime informavo „Norwegian Cruise Line“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius