Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Jong Unas fantazuoja apie turistus: vilios jūra ir prabangiais viešbučiais

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas šį mėnesį apsilankė savo šalies pakrantės kurorte. Skelbiama, kad kitų metų rudenį čia turės būti baigtas grandiozinis projektas.
Kim Jong Unas Vonsane-Kalme
Kim Jong Unas Vonsane-Kalme / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Oficiali šalies naujienų agentūra paviešino nuotraukas, kuriose Kim Jong Unas kartu su žmona Ri Sol Ju bei aukščiausio rango kariniais ir politiniais lyderiais lankosi Vonsane-Kalme. Šią teritoriją šalies rytinėje pakrantėje Šiaurės Korėjos lyderis jau seniai nori paversti prabangiu kurortu.

Svajojama, kad Vonsanas taps poilsio vieta tiek vietiniams, tiek turistams iš užsienio. Čia jų lauktų prabangūs viešbučiai ir vandens pramogos. Tiesa, tam reikia išgriauti ir perstatyti miesto centrą.

Tačiau panašu, kad planai nejuda taip greitai, kaip Kim Jong Unas nori. Projekto baigimo data buvo nukelta iš kitų metų balandžio mėnesio į spalį.

Propagandinė žiniasklaida skelbė, kad Kim Jong Unas nurodė pastatyti „lygių pasaulyje neturintį“ vandens parką. Netgi patarė, kokio aukščio turėtų būti pastatai, kokius medžius parko teritorijoje sodinti.

Tačiau ši vieta Šiaurės Korėjai svarbi ne tik kaip svajonių kurortas. Vonsano provincijoje taip pat dislokuota ir šalies turimų raketų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius