-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kompensacija už savaitės pragarą Turkijoje – 15 proc. nuolaida būsimai kelionei

Nekokybišku poilsiu Turkijos kurorto Kemero penkių žvaigždučių viešbutyje pasipiktinę lietuviai žada kilti į kovą su kelionių organizatoriumi „Tez Tour“. Pastarasis nusivylusiems poilsiautojams, už savaitės trukmės kelialapį dviem žmonėms sumokėjusiems 870 Eur, kaip kompensaciją pasiūlė 15 proc. nuolaidą naujai kelionei, o, jeigu tai netenkina, – šimtą eurų. Turistai tikina, kad siūloma kompensacija juokinga, ir žada kreiptis į teismą.
Povestuvinė kelionė į Turkiją lietuviams apkarto: 5 žvaigždučių viešbutyje laukė purvas ir pelėsiai
Povestuvinė kelionė į Turkiją lietuviams apkarto: 5 žvaigždučių viešbutyje laukė purvas ir pelėsiai

„Absurdiškas pasiūlymas, iš karto pasakiau, kad daugiau reikalų su jais gyvenime neturėsiu, o jie siūlo dar kelionę ir nori iš manęs užsidirbti“, – piktinosi jau anksčiau 15min savo istoriją apie nenusisekusį poilsį Turkijoje pasakojęs Vadimas Filko.

Anot jo, atostogos Kemero viešbutyje „Diamond Club“ apkarto daugiau nei dešimčiai žmonių iš Lietuvos.

„Sukūrėme „Facebook“ grupę ir šiuo metu visi ieškome advokato, kreipsimės į teismą. Bandysime atsiteisti savo prarastus pinigus“, – aiškino V.Filko, patikinęs, kad vienodą pasiūlymą dėl kompensacijos iš „Tez Tour“ pusės pirmadienį gavęs tiek jis, tiek kiti „Diamond Club“ atostogavę lietuviai.

„Jie („Tez Tour“) į kalbas nesileido, pasakė: „Toks nutarimas, netenkina tai netenkina, darykite ką norite“, – pažymėjo prastos kokybės Kemero viešbutyje medaus savaitę praleidęs vyriškis.

Paties „Tez Tour“ viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė, komentuodama sprendimą dėl kompensacijos skyrimo, nedaugžodžiavo ir teigė, kad „kompensacijos dydis atitinka turistui suteiktų paslaugų, dėl kurių turistas nereiškė jokių pretenzijų, bei, turisto vertinimu, nekokybiškų paslaugų kainų santykį“.

Paprašyta patikslinti, I.Aukštuolytė teigė, kad turistas iš „Tez Tour“ įsigijo visą kelionės paketą, o ne tik apgyvendinimo paslaugą. Kadangi turisto netenkino būtent viešbučio kokybė, bendrovė kompensaciją pasiūlė būtent už šią kelionės paketo dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius