-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kroatijoje „Uber“ pradeda teikti vandens taksi paslaugas

Visame pasaulyje populiarus „Uber“ Kroatijoje turistams pasiūlė naujovę – nuo šiol jie gali užsisakyti „Uber“ vandens taksi. Tiesa, tokia paslauga – ne kiekvieno kišenei, rašo Travelnews.ch.
Splitas, Kroatija
Splitas, Kroatija / 123rf.com

Suplanavus atostogas Kroatijoje, vienoje iš Adrijos jūros salų, nėra taip paprasta ją pasiekti. Būtent todėl kompanija „Uber“ nusprendė pasiūlyti turistams patrauklią paslaugą – vandens taksi, kurios pavadinimas „UberBoat“. Kroatija nėra pirmoji šalis, kurioje tokia paslauga teikiama. „Testiniai“ projektai vykdyti Stambule ir Majamyje.

Nuo birželio 26-osios „UberBoat“ bus galima užsisakyti Vidurio ir Pietų Dalmatijoje, Kroatijoje.

Skelbiama, kad turistai galės užsisakyti dviejų tipų paslaugas. Pirmiausia – kelionę nedideliu laiveliu iš Splito ar Divulje (Splito oro uosto) į Hvar ir atgal, kuri kainuos 352 Eur.

Taip pat galima užsisakyti didesnį (XL) laivą, kuriame telpa 12 žmonių. Tokiu atveju kaina sieks 440 Eur.

Antrasis pasiūlymas apima ne tik kelionę iš taško A į tašką B. Užsisakius šį kelionės variantą turistai galės pusdienį ar visą dieną plaukioti po šalia esančias saleles. Tokia kelionė „UberBoat“ laivu galės startuoti Splite, Dubrovnike arba Hvare. Konkreti nuomos kaina priklausys nuo atstumo. Tačiau visos dienos nuomos kaina prasideda nuo 980 Eur. Keleiviai galės savarankiškai planuotis maršrutą. Tačiau sugrįžti jie privalės į tą vietą, iš kur išplaukė.

Deja, pigių „UberBoat“ nuomos variantų kol kas nėra. Tačiau galintiems sau leisti tokią kelionę, tai – idealus būdas pasilepinti Kroatijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius