-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo liepos vidurio „Tez Tour“ atsisako užsakomųjų skrydžių į Maljorką

Vasaros keliautojų norai koreguoja vieno didžiausių Lietuvos kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ planus – sumažėjus norinčių apsilankyti Maljorkoje skaičiui, atsisakoma užsakomųjų skrydžių į šią Ispanijos salą. Keliautojus į ten organizatorius ir toliau skraidins, tačiau tik reguliariaisiais skrydžiais.
Maljorka
Maljorka / 123rf.com nuotr.

Dabar „Tez Tour“ keliautojus į šią Balearų salą gabena tiek užsakomaisiais skrydžiais iš Vilniaus, tiek reguliariaisiais reisais iš Kauno.

„Vasaros skrydžių programa buvo peržiūrėta, ir dėl sumažėjusio paklausos po liepos 13 d. poilsiautojai į Maljorką vyks tik reguliariaisiais skrydžiais, kurie organizuojami iš Kauno“, – 15min teigė Inga Aukštuolytė, „Tez Tour“ viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė.

I.Aukštuolytės teigimu, reguliarieji skrydžiai keliautojams yra patogesni dėl didesnio datų pasirinkimo – į Maljorką vykstama 2 kartus per savaitę.

„Taip pat atsiranda ir atostogų trukmės pasirinkimas – poilsiautojai Maljorkos paplūdimiais gali mėgautis ne tik lygiai savaitę, bet ir trumpiau ar ilgiau nei savaitė“, – teigė ji.

Iš Kauno į Maljorką skraidina oro linijos „Ryanair“.

Anot „Tez Tour“ atstovės, Maljorka nedings iš „Tez Tour“ asortimento, nes ši sala poilsiautojams yra itin patraukli kryptis, ji laikoma universalia atostogų vieta – ją renkasi tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus žmonės ar poros, taip pat ir šeimos su vaikais.

Paklausta apie vietas, kurios sulaukia daugiausiai lietuvių turistų vasaros metu, I.Aukštuolytė, žinoma, išskyrė Turkiją – kelionės į Bodrumą, Marmarį, Antaliją, Izmyrą sudaro apie pusę „Tez Tour“ vasaros skrydžių programos.

„Populiarumo neužleidžia Bulgarija, Graikijos salos Kreta ir Rodas ar žemyninė dalis – Peloponeso pusiasalis. Egiptas populiarus ir vasarą, skraidiname keliautojus tiek į Hurgados, tiek į Šarm aš Šeicho kurortus.
Toliau pagal populiarumą rikiuojasi Ispanija, Kipras, Italijos Markės regionas, taip pat Sicilija, Kalabrija“, – vardijo „Tez Tour“ atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius