Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasirodė nuotraukos, kaip šiemet atrodys žymusis ledo viešbutis

Paviešintos pirmosios nuotraukos, kaip šiemet atrodys jau 29 kartą įrengiamas Švedijos ledo viešbutis „Icehotel“. Šiame išskirtiniame viešbutyje lankytojus kasmet stulbina vis kito dizaino kambariai iš ledo ir sniego.
Ledo viešbutis Švedijoje
Ledo viešbutis Švedijoje / Asaf Kliger/ICEHOTEL nuotr.

Šią savaitę Švedijos Laplandijoje atidaromas viešbutis turi 15 numerių, kurių kiekvieno dizainas – unikalus. Svečiams siūloma ir ledo salė šventėms, taip pat jie galės leisti laiką bendroje erdvėje. Visą šią ledo ir sniego magiją galima patirti tik žiemą – kol viskas nenutirpsta ir nenuteka į netoliese esančią upę.

Iš šios pačios užšalusios upės dar kovą buvo paimta 2,5 tūkst. tonų ledo, ir jis laikytas iki viešbučio įrenginėjimo pradžios spalio mėnesį. 33 menininkai iš 13 valstybių atvyko į Jukkasjärvi, kad išskaptuotų iš ledo ir sniego 15 viešbučio numerių, taip pat – bendras sales, išpuoštas ledo kolonomis ir šviestuvais.

Beje, atvykus į „Icehotel“ svečiai turi išklausyti specialų „išgyvenimo kursą“ prieš praleisdami čia naktį. Jiems išaiškinama, kaip tinkamai apsirengti, kaip pasikloti savo arktinius miegmaišius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius