Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paskubėkite: Švedija ir Norvegija skelbia nuolaidų akcijas slidinėjimui

Viena po kitos lapkritį atidariusios slidinėjimo sezonus Švedija ir Norvegija skelbia apie visiškai žiemos pramogoms paruoštas trasas. Sezono pradžiai ir slidininkų dėmesiui šių šalių žiemos kurortai skelbia nuolaidų akcijas, praneša Travel.ru.
Švedijos ir Norvegijos kurortuose didelės nuolaidos slidininkams
Švedijos ir Norvegijos kurortuose didelės nuolaidos slidininkams / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Švedija Slidės

Tie turistai, kurie spės užsisakyti poilsį žiemos kurortuose iki lapkričio 30 dienos, taps „SkiStar Pluss“ programos dalyviais. Ši programa suteikia nuolaidas slidinėjimo pasams ir slidžių nuomai. Atitinkamai, slidinėjimo pasai kainuos turistams 10%, o slidinėjimo įranga – 20% mažiau nei įprastai. Teigiama, jog nuolaidos veiks visam 2012-2013 m. slidinėjimo sezonui, todėl galima užsisakyti keliones ir pavasariui.

Įvairių poilsio pasiūlymų kainas galima sužinoti oficialiame Švedijos ir Norvegijos kurortų sąjungos internetiniame puslapyje.

Programoje dalyvauja norvegų slidinėjimo zonos: Triusilis ir Hemsedalis ir švedų Salenas, Les Orre ir Vemdalenas. Šiuo metu šiuose kurortuose gražus oras ir tinkamos sąlygos slidinėjimui. Daugiausiai sniego (55 cm) – Hemsedalyje, čia turistams jau atidaryti 10 iš 20 keltuvų ir 22 trasos iš 47. Tuo metu Švedijos Salene: 23 cm sniego, 6 dirbantys keltuvai ir 9 nusileidimo trasos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius