Šventė vyks spalio 20-ąją, šeštadienį, viešbučio „Zámeček“ teritorijoje. Nuo 11.00 val. ryto guliašą čia gamins komandos iš Čekijos, Slovakijos, Vengrijos ir Austrijos. Jos rungsis tarpusavyje, o nugalėtojus rinks į šventę susirinkę ir guliašų paragavę svečiai. Kuriems organizatoriai pasiūlys paragauti ir jauno moraviško vyno „Moravské božolé”.
Be tradicinių jautienos ir kiaulienos patiekalų, virėjai šventės svečiams patieks guliašų iš elnienos, šernienos, veršiuko mėsos. Ypatinguoju patiekalu laikomas guliašas iš sudužusių širdžių. O vegetarams bus pasiūlyta sojų mėsa, troškinta grybų ir džiovintų slyvų padaže.
Priešais viešbutį, kuriame vyks šventė bus pastatytas vyno fontanas, todėl kiekvienas norintis galės iki soties prisiragauti jauno čekiško vyno. Programos metu, kuri vyks iki pat vėlyvo vakaro, numatyti koncertaibei įvairūs pasilinksminimai.
Įėjimas į festivalį ir dalyvavimas jame – nemokami.