Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradedamas skrydžių ir traukinių vasaros sezonas

Paskutinį kovo sekmadienį, kaip ir kasmet, prasideda vasaros skrydžių sezonas. Iki rudens iš Vilniaus, Kauno ir Palangos bus galima pasiekti daugiau šalių ir miestų.
Lėktuvas Vilniaus oro uoste
Lėktuvas Vilniaus oro uoste / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Norwegian Air Shuttle“ lėktuvai iš Vilniaus nuo balandžio dažniau skraidins į Stokholmą, „Turkish Airlines“ – į Stambulą, o Lenkijos oro linijos LOT gegužės 1 dieną pradės skraidinti į Londono Sičio oro uostą, pranešė Lietuvos oro uostai.

Palangos oro uoste balandžio 21 dieną startuos nauja kryptis į Vokietijos šiaurės rytuose įsikūrusį Dortmundą. Į jį skraidins Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizzair“.

Šių metų vasarą atnaujinami skrydžiai, buvę populiarūs ir pernai. „Ryanair“ iš Vilniaus skraidins į Atėnus, Chaniją ir Korfu salą, „Wizz Air“ – Atėnus ir Reikjaviką, „Ukraine International Airlines“ – į Odesą. Iš Kauno „Ryanair“ skraidins į Edinburgą, Maljorkos Palmą, Riminį, Rodą bei Žironą, iš Palangos LOT – į Varšuvą, Rusijos „Rusline“ – į Maskvą, o Baltarusijos „Belavia“ – į Minską.

Vasaros sezono metu atnaujinami ir traukinių tvarkaraščiai. Nuo sekmadienio iš Vilniaus į Trakus ir iš Kauno į Marijampolę daugės rytinių ir vakarinių reisų, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius