-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Small Planet Airlines“ plečiasi Vokietijoje: kitąmet ten skraidys jau 10 lėktuvų

Skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ (SPA) toliau plečia partnerių sąrašą Vokietijoje – jį papildė „FTI Touristik“ ir „DER Touristik Deutschland“.
Naujos SPA orlaivių kėdės – lengvesnės, plonesnės ir patogesnės
Skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ plečia partnerių ir orlaivių skaičių Vokietijoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuo 2016 metų bendrovė skrydžius vykdo bendradarbiaudama su kelionių organizavimo gigantais „TUI“ ir „Thomas Cook“, tad dabar tarp „Small Planet Airlines GmbH“ partnerių rikiuojasi keturi didžiausi Vokietijos kelionių organizatoriai, rašoma pranešime spaudai.

Augant partnerių skaičiui, augs ir „Small Planet Airlines GmbH“ orlaivių parkas – 2018 m. Vokietijoje skraidys jau 10 bendrovės lėktuvų.

„Mes matome labai daug galimybių augti didžiausioje Europos rinkoje, – sako „Small Planet Airlines“ direktorius Kristijonas Kaikaris. – Greita plėtra Vokietijoje rodo, kad mūsų investicijos į vietinio vežėjo pažymėjimo gavimą pasiteisino – pradėję veiklą praėjusiais metais užsitikrinome partnerių ir keleivių pasitikėjimą regioniniuose oro uostuose, o dabar plečiamės į didžiuosius miestus.“

Naujomis atostogų skrydžių bendrovės bazėmis taps Diuseldorfo, Hamburgo, Hanoverio, Kelno ir Leipcigo oro uostai.

„Mūsų siūlomas produktas Vokietijos keleivių gerai vertinamas ir tai leidžia mums toliau augti. Džiugu, kad bendradarbiavimas su didžiausiais kelionių organizatoriais pervežamų keleivių srautą kitais metais dar labiau padidins. Esame įsitikinę, kad geras kainos ir kokybės santykis, kurį siūlome, padės mums ir toliau plėstis Vokietijos rinkoje“, – teigia Oliveris Pawel, „Small Planet Airlines“ komercijos vadovas Vokietijoje.

Nuo 2017 m. žiemos „FTI Touristik“ vardu „Small Planet Airlines“ skraidins iš Hanoverio į Egipto kurortus ir Maltą. Tuo tarpu iš Frankfurto, Diuseldorfo, Leipcigo, Berlyno, Vyzo, Štutgarto, Miuncheno ir Hamburgo keleiviai galės pasiekti Hurgados ir Marsa Alamo kurortus. Nuo 2018 m. vasaros „Small Planet Airlines“ orlaiviai skraidys iš Diuseldorfo ir Hamburgo į populiariausius Graikijos ir Ispanijos kurortus, dar vienas – iš Leipcigo į Kretą, Kosą, Rodą ir Kanarų salas. Dauguma skrydžių jau yra išpirkti didžiųjų kelionių organizatorių.

Augant keleivių ir partnerių skaičiui, „Small Planet Airlines“ planuoja plėsti ir orlaivių parką. Jei šiemet iš Vokietijos bendrovė skraidė keturiais „Airbus A320“ modelio orlaiviais, turinčiais 180 vietų, tai 2018 m. jų skaičius išaugs iki dešimties. Vienas jų turėtų atlikti pakaitinio orlaivio funkciją, taip mažinant skrydžių atidėjimų riziką.

Šiuo metu „Small Planet Airlines“ parke yra 22 orlaiviai, iš jų – 18 „Airbus A320“ ir 4 „Airbus A321“ modelio orlaiviai. Kitąmet bendrovė planuoja orlaivių parką plėsti toliau.

Apie „Small Planet Airlines“ Vokietijoje

Berlyne įsikūrusi „Small Planet Airlines GmbH“ priklauso „Small Planet Airlines“ įmonių grupei. Vokietijos oro vežėjo pažymėjimą bendrovė įgijo dar 2016 m. pavasarį. Kartu su didžiausiais kelionių organizatoriais šalies turistus „Small Planet Airlines“ skraidina į populiariausius kurortus Egipte, Viduržemio jūros regione ir Kanarų salose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius