-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų iš Lietuvos atostogų linksmybėmis Turkijoje rūpinsis tautiečiai

Atsižvelgdamas į tai, kad net trečdalį jo klientų sudaro vaikai, kelionių organizatorius „Kidy Tour“ šiemet skiria dar daugiau dėmesio jų atostogoms. Šeimų pamėgtame Turkijos viešbučių tinkle „Eftalia“ duris atveria vaikų klubas, kuriame jų laisvalaikiu rūpinsis personalas iš Lietuvos. Prognozuojama, kad vien „Eftalia“ tinklo viešbučiuose šiemet turėtų ilsėtis maždaug tūkstantis vaikų iš Lietuvos.
Vandens pramogos – vienas iš dalykų, kurių vaikai tikisi per atostogas Turkijoje
Vandens pramogos – vienas iš dalykų, kurių vaikai tikisi per atostogas Turkijoje / 123RF.com

„Vaikams ir atostogų metu reikia aktyvios veiklos bei draugijos. Turkijos kurortuose gausu pramogų visai šeimai, tačiau taip pat svarbu ir kokybiškai pailsėti viešbutyje. Todėl viešbučių tinkle, kuris yra populiariausias tarp lietuvių šeimų, nusprendėme sukurti vaikų klubą. Jame vaikai galės žaisti ir bendrauti prižiūrimi lietuvių darbuotojų“, – teigia Kristina Prieskienytė, „Kidy Tour“ pardavimų vadovė.

Tinklo „Eftalia“ viešbučius, esančius Alanijoje, itin mėgsta šeimos su vaikais, kurie čia gali gyventi nemokamai. „Kidy Tour“ vaikų klubas įsikūręs didžiausioje Turkijoje paplūdimio zonoje, pavadintoje „Eftalia Island“. Planuojama, jog netrukus čia pradės dirbti ir animatoriai iš Estijos.

„Su „Kidy Tour“ keliauja vis didesnis skaičius vaikų. Todėl ateityje planuojame pasiūlyti dar daugiau paslaugų jų smagesnėms atostogoms“, – sako K.Prieskienytė.

Ji pastebi, kad vaikams skirtų pramogų pasirinkimas ir paslaugos mažiesiems yra pagrindiniai kriterijai, kuriais vadovaujasi šeimos, besirinkdamos viešbutį ir net kurortą Turkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius